Moderator: Moderatorzy
Meg2 pisze:Halinka a bieznik nr 10 dałoby rade jeszcze jeden uszyć 9bo mam poduszki z tego materiału
ale tylko z tego materiału co w srodku i trochę dłuższy (na 130 cm)?
pozdrowionka
halinka1403 pisze:Aniu ,jeżeli Ci sie podoba,to wyslij mi wymiary,to Ci uszyję większą
AniaWrocław pisze:No i rozliczenie, jeśli oferta nadal aktualna
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:No i rozliczenie, jeśli oferta nadal aktualna
AktualnaCena bez zmian.
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:No i rozliczenie, jeśli oferta nadal aktualna
AktualnaCena bez zmian.
No jak bez zmian, skoro firana większa? Co miałaś z matematyki w szkole?
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:No i rozliczenie, jeśli oferta nadal aktualna
AktualnaCena bez zmian.
marysienka pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:No i rozliczenie, jeśli oferta nadal aktualna
AktualnaCena bez zmian.
Halinka tylko mysli o Jazdorowych kotkach![]()
Halinko napisalam pw. - rzuc okiem prosze
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:No i rozliczenie, jeśli oferta nadal aktualna
AktualnaCena bez zmian.
Ty,profesorka
Bo Cię kotami poszczuję
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Meg2 pisze:Halinka a bieznik nr 10 dałoby rade jeszcze jeden uszyć 9bo mam poduszki z tego materiału
pozdrowionka
Przewaliłam całą pracownieI znalazłam taki kawał,że wyjdzie taka długosć,ale niestety troszeczkę węższy,na 40cm.
Daj znac,czy szyć.
maria_kania pisze:ale piękne firanki
Meg2 pisze:halinka1403 pisze:Meg2 pisze:Halinka a bieznik nr 10 dałoby rade jeszcze jeden uszyć 9bo mam poduszki z tego materiału
pozdrowionka
Przewaliłam całą pracownieI znalazłam taki kawał,że wyjdzie taka długosć,ale niestety troszeczkę węższy,na 40cm.
Daj znac,czy szyć.
szyć, szyć![]()
Halinka, jeszcze coś sobie z Twoich bazarków dobiore, aby samotnie bieznik nie musiał podrózować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości