Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 01, 2012 18:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

MalgWroclaw pisze:Też chcę do Was na kawę w piątek. Zostaję sama na dwóch gospodarstwach kocich.
Nie, na trzech, bo przecież dwa mam na co dzień - dom i podwórko.
Jakiego conva kupiłać? Za mokrą convalescence support (o to chodzi?) płacę 5 zł, w jednym miejscu trochę taniej, za suchą - a to się bardziej opłaca, bo na dłużej jest - 8.

Małgoś, to na co czekasz?
Dawaj do Zosina...a Fasoliś w transporter :ok: .
Mówiąc, że dużo załaciłam za conva, miałam na myśli także busa do Lublina.
Conv do rozrabiania w proszku...tylko to przemycam, jak Plam ma takie dolki :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sie 01, 2012 18:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

No to wpadaj ... tyle że popołudniowo ... Pewnie już poznasz Lalę :( A Busterek dzisiaj stracił pompony ... młodzi strasznie przejęci "operacją" ... Cieszę, że Cfaniak siedzi ... :1luvu: A dokarmiasz drewnojadami :mrgreen: ...(i innym żarełkiem?) ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sie 01, 2012 18:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

A Praliś? A Franiś? A Florka? A dwa koty w domu, do których muszę chodzić? A trzynastka - czternastka na podwórku?
Nie ma takich transporterów :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sie 01, 2012 18:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

katarzyna1207 pisze:No to wpadaj ... tyle że popołudniowo ... Pewnie już poznasz Lalę :( A Busterek dzisiaj stracił pompony ... młodzi strasznie przejęci "operacją" ... Cieszę, że Cfaniak siedzi ... :1luvu: A dokarmiasz drewnojadami :mrgreen: ...(i innym żarełkiem?) ...

Kaś, te robaki dałam mu od razu...nie krzycz...jakoś tak mnie brzydziły bardzo, i kiedyś w nocy mi się śniło, że mi dom zjadły, i znowu byłam bezdomna :( .
No właśnie czytałam, że się ciut nieplanowo dokacasz :? . Ciekawe, co spowodowało taką decyzję...oczywiście nie Twoją, tylko Dużych Lali :( .
Biedny Bustuś :( , dzownki mu zabrali...
Tęsknię za.....Twoimi kotami :mrgreen: :mrgreen: .

Małgoś, nie Florka, tylko Floriś :mrgreen: .
Ech, przez te kocury to sie wogóle nie można ruszyć nigdzie :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sie 01, 2012 18:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:No właśnie czytałam, że się ciut nieplanowo dokacasz :? . Ciekawe, co spowodowało taką decyzję...oczywiście nie Twoją, tylko Dużych Lali :(
Coś ględził o dwóch pieskach, które podobno nie lubią kotów ... :roll: Najgorsze, że robią to nie tylko Lali, ale i własnemu dziecku - Lala była jej koteczkiem, chodziła za nią jak piesek ... Teraz dziecko na koloniach, a kochani rodzice pozbywają się kota, a dziecku pewnie powiedzą, że kotek uciekł ... normalnie zaraz mnie coś trafi ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sie 01, 2012 19:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

katarzyna1207 pisze:
vip pisze:No właśnie czytałam, że się ciut nieplanowo dokacasz :? . Ciekawe, co spowodowało taką decyzję...oczywiście nie Twoją, tylko Dużych Lali :(
Coś ględził o dwóch pieskach, które podobno nie lubią kotów ... :roll: Najgorsze, że robią to nie tylko Lali, ale i własnemu dziecku - Lala była jej koteczkiem, chodziła za nią jak piesek ... Teraz dziecko na koloniach, a kochani rodzice pozbywają się kota, a dziecku pewnie powiedzą, że kotek uciekł ... normalnie zaraz mnie coś trafi ...

Taaaa...kochani rodzice...dobrze, że nie alergia :evil: .
A wcześniej tych pieseczków nie mieli?
Wcale Ci się nie dziwię, żeś wściekła.
Dobrze, że chociaż wolności nie zwrócili.
Ide do domu, bo mnie komary ją.
Zaraz wracam.

vip

Post » Śro sie 01, 2012 19:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

katarzyna1207 pisze:

No rzesz...Kolejni odpowiedzialni właściciele się znaleźli.... :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sie 01, 2012 19:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

katarzyna1207 pisze:

no nie wytrzymam.....
co za "odpowiedzialni" i "kochający" ludzie....
i biedne dziecko......

melduję się grzecznie....
byłam dzisiaj u olukisty i się okazało ze mi się lekko zmieniły okulary..... niedużo bo w sumie tylko cylinder na jednym oku o 0,25 się zmienil... no ale oksy trza zrobić na wszelki wypadek bo ja i tak soczewkowa...
aaa i pewnie iść dobrać na nowo soczewki bo ten cylinder jednak troche zmienia....
dobrze ze mi tata obiecal dołożyć do szkieł (czytaj: dolożyć do nędznego dofinansowania nfz... czyli da mi calość)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sie 01, 2012 21:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Hej Plamku, nie daj się chorobie i temu terroryście Alikowi.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro sie 01, 2012 21:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Hannah12 pisze:Hej Plamku, nie daj się chorobie i temu terroryście Alikowi.
Haker

Odpowiem w imieniu Plamka, bo on akurat pod jaśminem siedzi :D .
Haksiu, pewnie, że się nie damy :ok: .
Duża Plamka.

vip

Post » Śro sie 01, 2012 21:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

To ja Plamkowi zazdroszczę.Też bym pod jaśminem posiedziała.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sie 01, 2012 21:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Goś... a ja myślałam, że ty spać poszłaś :mrgreen:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sie 01, 2012 21:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

U mnie nie ma jaśminów. Nic fajnego nie ma.
Duża Fasolki w depresji
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sie 01, 2012 21:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

kocurzyca41 pisze:To ja Plamkowi zazdroszczę.Też bym pod jaśminem posiedziała.... :mrgreen:

ja tysz

Malgoś jak to nie ma.... Odra jest 8)
tysz fajna ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sie 01, 2012 21:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

MalgWroclaw pisze:U mnie nie ma jaśminów. Nic fajnego nie ma.
Duża Fasolki w depresji

Jak to nic fajnego nie ma.
A cztery super dziewczyny, które czekają na głaski i możliwość poprzytulania Dużej, to nic :evil:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia][następna]