Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2012 19:02 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Następne złe wiadomości u Maszeńki nerki zupełnie nie pracują, ma mocznice, na usg widać jakąś kulkę w brzuszku, może to być zalegający kał, albo nowotwór dostała leki przeczyszczające żeby można było powtórzyć badanie. W ogóle nie je, tylko dużo pije.
joanna3113

Post » Śro sie 01, 2012 19:30 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

:cry: :cry: :cry:

meksykanka- ten tytuł jest już nieaktualny, jeśli tu zaglądasz proszę zmień go.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro sie 01, 2012 19:36 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Biedna koteczka, marnie odeszłaby w schronie :cry:
Czy da coś zrobić z nerkami ?
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro sie 01, 2012 19:44 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Miraclle pisze:Biedna koteczka, marnie odeszłaby w schronie :cry:
Czy da coś zrobić z nerkami ?

Na razie marnie to wszystko rokuje.
joanna3113

Post » Śro sie 01, 2012 20:44 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Może to źle zabrzmi ale lepsza eutanazja, niż śmierć w bólu w schronie :cry:

Szkoda kotów, może jak teraz będziecie je doglądać i uda się co niektóre zabrać stamtąd to kotki zaczną lepiej wyglądać.

Dopinguje was każdego dnia w walce o schroniskowe futerka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Śro sie 01, 2012 20:54 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Miraclle pisze:Może to źle zabrzmi ale lepsza eutanazja, niż śmierć w bólu w schronie :cry:

Szkoda kotów, może jak teraz będziecie je doglądać i uda się co niektóre zabrać stamtąd to kotki zaczną lepiej wyglądać.

Dopinguje was każdego dnia w walce o schroniskowe futerka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tez uważam że lepsza eutanazja, niż śmierć w męczarniach. Najgorzej że co chwila przybywa jakiś kot, a domów jak na lekarstwo.
joanna3113

Post » Śro sie 01, 2012 20:55 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

a moze jeszcze skonsultujecie wyniki z dr neską - specjalistka od nerek? Mozna jej wysłac mailem wyniki, tak robi.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 01, 2012 21:12 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Marzenia11 pisze:a moze jeszcze skonsultujecie wyniki z dr neską - specjalistka od nerek? Mozna jej wysłac mailem wyniki, tak robi.

Specjalistką od nerek jest dr Lew, najgorsze że mu Maszeńki nerki nie pracują, czekamy co pokarze jutrzejsze USG. Ona jest w bardzo dobrych rękach.
joanna3113

Post » Śro sie 01, 2012 21:14 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

joanna3113 pisze:
Marzenia11 pisze:a moze jeszcze skonsultujecie wyniki z dr neską - specjalistka od nerek? Mozna jej wysłac mailem wyniki, tak robi.

Specjalistką od nerek jest dr Lew, najgorsze że mu Maszeńki nerki nie pracują, czekamy co pokarze jutrzejsze USG. Ona jest w bardzo dobrych rękach.

ok - myslę, ze jest kilku specjalistów w Polsce... :wink: o dr Lew nie słyszałam, o dr Nesce jak najbardziej. Ja po prostu myslę, i od razu piszę jak cos wymyslę, bo chcę jak najlepiej dla kota, wiadomo przecież... :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 01, 2012 23:05 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Marzenia11 pisze:
zjawka pisze:
Marzenia11 pisze:dlatego trzeba wyciągac koty najszybciej jak się jak tylko ktoś deklaruje sie na dt. Wieksza szansa, ze pomoc nie przyszła za późno.... Kto podejmuje decyzje odnośnie dt u darialekarzyk dla Maciusia?

Nie wiem, czy daria gotowa brać kota " już" podtrzymuje,że weźmie ( a ja ,że wspomogę),ale póki co to jej nie ma w Olsztynie i to jej TZ ma kota brać - a już ustalono, że doświadczenia nie ma i żeby nie takiego problemowego ( chociaż jak jest wsparcie zaprzyjaźnionej lecznicy...) i jeszcze istotne jest to, że on dośc mocno praca zajęty ( znaczy- czasu nie ma). Ich deklaracja - że w przeciągu ok 2 tyg coś zdecydują... :cry: ( znikam z netu za chwilę)

zajrzyj na wątek macka.

Zajrzałam :ok: Oby się udało...

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw sie 02, 2012 12:41 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Asiu- masz wiadomości o Maszy?

dana.b

Post » Czw sie 02, 2012 12:49 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

dana2509 pisze:Asiu- masz wiadomości o Maszy?

Masza ma guza w brzuchu, formy szpikowe we krwi co może wskazywać na chłoniaka, od wczoraj nic nie zjadła, nie załatwia się, można by było na siłe operować ale przy tak złych wynikach z nerek, mała szansa na przeżycie, według dr ona się strasznie męczy.
joanna3113

Post » Czw sie 02, 2012 13:00 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Czyli co? Eutanazja? :cry:
Co radzi dr?

dana.b

Post » Czw sie 02, 2012 13:02 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Kotki nie powinny cierpieć :cry: pozwólcie jej odejść przynajmniej nie będzie cierpiała... :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Czw sie 02, 2012 13:12 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Miraclle pisze:Kotki nie powinny cierpieć :cry: pozwólcie jej odejść przynajmniej nie będzie cierpiała... :cry: :cry: :cry:

Pozwoliłam, dr powiedziała że nie ma najmniejszych szans i że ona cierpi.
joanna3113

[poprzednia][następna]