isabell36 pisze:Bianka 4 pisze:Bo zrozumiałam, że kto chętny (nie tylko Ci co zgłaszali koty) ten zrzuca się na przesyłkę szczurkowskich
to doliczyć do kasy na wysyłkę czy odesłać ???
Doliczyć

Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:Bianka 4 pisze:Bo zrozumiałam, że kto chętny (nie tylko Ci co zgłaszali koty) ten zrzuca się na przesyłkę szczurkowskich
EVA2406 pisze:Kacperek bardzo dziękuje za oddane na niego głosy.
Werdykt przyjął z charakterystycznym dla niego stoickim spokojem. Jedyną reakcją była zmiana boczku![]()
Wygraną sumę przekazujemy, po krótkiej naradzie w gronie psio- kocim, na podopiecznych Basi horacy.
Bianka 4 pisze:isabell36 pisze:Bianka 4 pisze:Bo zrozumiałam, że kto chętny (nie tylko Ci co zgłaszali koty) ten zrzuca się na przesyłkę szczurkowskich
Doliczyć
isabell36 pisze:Podliczenia zrobione - liczyło 5 osób ponieważ są niewielkie rozbieżności w punktacji podaję tutaj jedynie zdobyte miejsca, punktacja szczegółowa będzie na pierwszej stronie w odpowiednim poście, jak dostanę punktację od KITA-RZESZÓW to też dodam na pierwszej.
BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM LICZĄCYM
![]()
WYNIKI
I miejsce i tytuł MISSlipca - zdobyła DOROTHY od KITA-RZESZÓW
I miejsce i tytuł MISTERA lipca - zdobył KACPER od EVA2406
II miejsce i tytuł WICE MISS lipca - zdobyła AGATA vel ZDZIRA od dagmara-olga
II miejsce z i tytuł WICE MISTERA lipca - zdobył MORFEUSZ od dagmara-olga
kurcze dopiero teraz zauważyłam, że VICE są od tej samej osoby![]()
![]()
III miejsce i tytuł II WICE MISS lipca - zdobyła KICIA.YODA od kociamysza
III miejsce i tytuł II WICE MISTERA lipca - zdobył DESPERADO od AprilRain
najmniej punktów w tej edycji zdobyli:
MERLOK od merlok![]()
KICIA KRAKOWIANKA od mavi![]()
miło mi jako pierwszej złożyć gratulacje wszystkim biorącym udział
w tej edycji uzbieraliśmy 275 zł![]()
![]()
![]()
czyli więcej niż w poprzedniej, a tak się martwiliśmy, że będzie słabo
![]()
GRATULACJE
dla Thorkatt wpływają "piątaki na szczurzaki" czyli wpłaty na wysyłkę szczurków bardzo proszę aby podała konto do przelewu
PS. jako skarbnik wyborów proszę aby miss i mister podali jak najszybciej beneficjentów, którym zostaną przekazane pieniądze
PS.2 jako fundatorka nagrody za drugie miejsce proszę dagmarę-olgę o wybranie nagrody pocieszenia (link w moim podpisie).
merlok pisze:Brawo Dorotka![]()
KITA - RZESZÓW pisze:KOCHANI DOROTHY DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA KAŻDY ODDANY GŁOS![]()
![]()
DZIĘKUJE WSZYSTKIM, KTÓRZY WZIĘLI UDZIAŁ W KONKURSIE,
WSZYSTKIM DUŻYM... ORGANIZATOROM I POMYSŁODAWCZYNI,
DZIĘKUJĘ![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 240 gości