Moderator: Moderatorzy
krynia08 pisze:zbereżnice!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasdor pisze:Prosze się zachowywać, no !
Mierzyć co trzeba, szyć i wysyłać, oka i okna ustrajać
halinka1403 pisze:jasdor pisze:Prosze się zachowywać, no !
Mierzyć co trzeba, szyć i wysyłać, oka i okna ustrajać
Tak jest![]()
AniaWrocław pisze:Halinko! Zarezerwuj mi wstępnie nr 7 (jest tam zielony kolor, czy mi się śni?), Jutro już na pewno wymierzę a teraz muszę skończyć robota, bo mnie klient pięknie podziękuje za dalszą współpracę
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Zarezerwuj mi wstępnie nr 7 (jest tam zielony kolor, czy mi się śni?), Jutro już na pewno wymierzę a teraz muszę skończyć robota, bo mnie klient pięknie podziękuje za dalszą współpracę
OK
jasdor pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Zarezerwuj mi wstępnie nr 7 (jest tam zielony kolor, czy mi się śni?), Jutro już na pewno wymierzę a teraz muszę skończyć robota, bo mnie klient pięknie podziękuje za dalszą współpracę
OK
i uszyj coś gratis na OKO
AniaWrocław pisze:jasdor pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Zarezerwuj mi wstępnie nr 7 (jest tam zielony kolor, czy mi się śni?), Jutro już na pewno wymierzę a teraz muszę skończyć robota, bo mnie klient pięknie podziękuje za dalszą współpracę
OK
Jasdor! Halince nie trzeba o tym przypominaćA Ty trzymaj kciuki, coby firanka pasiła do okna, o! Bo inaczej ani na okno ani na oko
jasdor pisze:AniaWrocław pisze:jasdor pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Zarezerwuj mi wstępnie nr 7 (jest tam zielony kolor, czy mi się śni?), Jutro już na pewno wymierzę a teraz muszę skończyć robota, bo mnie klient pięknie podziękuje za dalszą współpracę
OK
Jasdor! Halince nie trzeba o tym przypominaćA Ty trzymaj kciuki, coby firanka pasiła do okna, o! Bo inaczej ani na okno ani na oko
Mogę nawet osobiście dopilnować produkcji![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Jeszcze coś tam dodałamZapraszam
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Jeszcze coś tam dodałamZapraszam
O żesz! Daję sobie szlaban na zaglądanie
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Jeszcze coś tam dodałamZapraszam
O żesz! Daję sobie szlaban na zaglądanie
Orzesznice to miłe zwierzątka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości