Moderator: Estraven
alab108 pisze:Czarne, błyszczące cudo
Mikunia coraz lepiej sobie radzi z Rudą Łapą i już nie ucieka w ogrmnym popłochu. Oczywiście kontakty są pod moim czujnym okiem i gdy tylko coś się "szykuje" od razu wchodzę z tekstem : Łapa.... Łaaapaaa... Ona dobrze wie, o co chodzi i wolnym krokiem się wycofuje. Niestety zdarza się jeszcze, ze porachunki są toczone podczas sprzątania przeze mnie kuwet.
Bumiś pisze:Mikunia coraz lepiej sobie radzi z Rudą Łapą i już nie ucieka w ogrmnym popłochu. Oczywiście kontakty są pod moim czujnym okiem i gdy tylko coś się "szykuje" od razu wchodzę z tekstem : Łapa.... Łaaapaaa... Ona dobrze wie, o co chodzi i wolnym krokiem się wycofuje. Niestety zdarza się jeszcze, ze porachunki są toczone podczas sprzątania przeze mnie kuwet.
Kurcze, a ja się martwiłam, że minęły prawie dwa miesiące a moja Mika z Misią nie mogą się dogadać, widzę, że potrzebne mi będzie o wiele więcej cierpliwości. Myślisz Marzenia, że Twoje "koguty" kiedykolwiek położą się obok siebie, zaprzyjaźnią się?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Wix101 i 59 gości