Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:odezwala się do mnie Pani chętna do zakupu 20-30kg karmy dla kotów w schronisku w Szczytnie. Chciała ją wysłac bezpośrednio do schronu, ale jej odradziłam i poprosiłam o kontakt z wolontariuszką - z którą z was mam ja skontaktowac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joanna3113 pisze:Dzwoniłam do pani Asiobiecała w przyszłym tygodniu zakupić 30 kg karmy IAMS i osobiście przywieść, fajna babeczka, bardzo miło nam się rozmawiało.
Nowa_Sztno pisze:Ja też spotkałam dziś w przychodni bardzo sympatyczną panią, która zapytała, czy można do schroniska przywieźć trochę karmy dla kotów. Nie wiem ile jest tej karmy, ale każda ilość jest ważna![]()
Poprosiłam panią, żeby przyniosła do lecznicy, a ja ją odbiorę. Jak (jeśli) już będzie, dam znać![]()
Salah Ad-Din pisze:Witam
mam ostatnio mało czasu , więc nie zagłębiłem się z wątek schroniska w Szczytnie ,proszę opisać jakie są potrzeby w miarę możliwości coś POMOŻEMY![]()
Pozdrawiam
Salah Ad-Din pisze:Proszę o podanie adresu wysyłki do schroniska , a w sklepie zooplus należy wybrać coś potrzebnego do 400 zł.![]()
Mam nadzieje ,że będzie to jakaś większa kropla w morzu
dana2509 pisze:Dziewczyny- opanujcie się!
Ja tylko klepię w klawiaturę, a kotom pomagacie Wy!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 153 gości