Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2012 14:03 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

joanna3113 pisze:Muszę mieć transport do Olsztyna i będę wyciągać.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 01, 2012 21:28 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Żeby tylko nie było za późno :?
joanna3113 pisze: Maciuś potrzebuje domku natychmiast, inaczej nawet nie zazna domowego cipełka, a szkoda

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro sie 01, 2012 21:35 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

W niedzielę będe miała transport do Olsztyna, oby udało sie go złapać, jak nie szanse dostanie inny kot.
joanna3113

Post » Śro sie 01, 2012 21:36 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

joanna3113 pisze:W niedzielę będe miała transport do Olsztyna, oby udało sie go złapać, jak nie szanse dostanie inny kot.

Maciusiu, proszę.........
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 01, 2012 21:43 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Maciuś- Traktuj to jako groźbę :twisted:
Asia mówi poważnie :!:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro sie 01, 2012 21:44 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

kciuki za chłopaka :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw sie 02, 2012 7:21 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Asiu, a może trzeba poprosić w schronisku, żeby go złapały Panie, on nie może stracić szansy :?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sie 02, 2012 7:35 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

alab108 pisze:Asiu, a może trzeba poprosić w schronisku, żeby go złapały Panie, on nie może stracić szansy :?

Poproszę, ale obawiam się że ja mam większe doświadczenie niż panie i nie wiem czy pani ktora zajmuje się kotami akurat będzie w niedziele.
joanna3113

Post » Czw sie 02, 2012 7:40 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Asiu nie mogłabyś się zatrudnić w schronie na 0,5 etatu chociaż ? Dlaczego w schronie nie pracują ludzie którym los zwierzęcia nie jest obojętny :?
Obrazek

alab108

Post » Czw sie 02, 2012 7:41 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Rozmawiałam z TZ i nie wie co zrobić, na osiedlu kotka jakiś czas temu urodziła 4 kocięta, z tego jedno już nie żyje bo ktoś je zabił bo rzucał w nie kamieniami, więc i te kocięta i Maciuś pilnie potrzebują pomocy, i nie wie które z nich bardziej,ale mi się wydaje że Maciusiowi została obiecana po raz kolejny szansa i żal ja mu odebrać bo może kolejnej nie doczekać. :(

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Czw sie 02, 2012 7:43 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Daria , a skąd wiadomo, że ktoś rzucał kamieniami w malutkie kocięta? Skoro wiadomo to ktoś to musiał widzieć. :evil:
Obrazek

alab108

Post » Czw sie 02, 2012 7:45 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Dzieci opowiadały TZ, bo one to widziały i w ogóle tam policja była itp. bo ktoś zadzwonił no i w sumie przyjechała pogadała z kilkoma osobami i pojechali a koty samym sobie zostawione znowu.

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Czw sie 02, 2012 7:50 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

darialekarzyk pisze:Rozmawiałam z TZ i nie wie co zrobić, na osiedlu kotka jakiś czas temu urodziła 4 kocięta, z tego jedno już nie żyje bo ktoś je zabił bo rzucał w nie kamieniami, więc i te kocięta i Maciuś pilnie potrzebują pomocy, i nie wie które z nich bardziej,ale mi się wydaje że Maciusiowi została obiecana po raz kolejny szansa i żal ja mu odebrać bo może kolejnej nie doczekać. :(

Daria zawiadomcie schronisko żeby te koty zabrały, schronisko w Olsztynie chociaż nie jest hotelem ale z tego co wiem warunki całkiem nie złe, chyba że TŻ zabierze wszystkie kociaki i kotkę, to oczywiście lepiej niż w schronisku, kotkę koniecznie trzeba wysterylizować.
joanna3113

Post » Czw sie 02, 2012 7:52 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Ja już na prawdę nie wiem co zrobić. Tych potrzebujacych kotów jest tak dużo, że można się załamać. Ale skoro była tam policja to może nikt się nie odważy już zrobić krzywdy kotkom. Czy tymi kamieniami dzieci rzucały?
Obrazek

alab108

Post » Czw sie 02, 2012 7:57 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

alab108 pisze:Ja już na prawdę nie wiem co zrobić. Tych potrzebujacych kotów jest tak dużo, że można się załamać. Ale skoro była tam policja to może nikt się nie odważy już zrobić krzywdy kotkom. Czy tymi kamieniami dzieci rzucały?

Alu ale jak tej kotki się nie wysterylizuje to ona za chwilę będzie w ciąży, maluszki też podrosną i jak są kotki to za parę miesięcy będą ciężarne, jeżeli Darii TŻ nie może wszystkich zabrać to nie można ich tak zostawić.
A może napisać do dziewczyn ze schroniska w Olsztynie.
joanna3113

[poprzednia][następna]