Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdaradek pisze:a jaki ona ma zalotny pieprzyk na policzku, niczym Marilyn Monroe
kiche_wilczyca pisze:kup większe łóżko![]()
Ewentualnie materac
Witam,
Zainteresowało mnie to ogłoszenie, ale nie podoba mi się wasza umowa z zobowiązaniem do poddania zabiegowi sterylizacji. Według mnie Aurelii robi się tym krzywdę, a do tego traci jakąś dodatkową szansę adopcyjną.
Pozdrawiam
felusia pisze:no Aerelia piekna i chyba nawet niektórym marzy się jej pomnażanie , ja takiego oto maila w jej sprawie dostałamOd: xxxxxxxxxxx
Witam,
Zainteresowało mnie to ogłoszenie, ale nie podoba mi się wasza umowa z zobowiązaniem do poddania zabiegowi sterylizacji. Według mnie Aurelii robi się tym krzywdę, a do tego traci jakąś dodatkową szansę adopcyjną.
Pozdrawiam
felusia pisze:no Aerelia piekna i chyba nawet niektórym marzy się jej pomnażanie , ja takiego oto maila w jej sprawie dostałamOd: virtualps@ovi.com
Witam,
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości