Według mnie jest duża szansa, że przestanie znaczyć, zwłaszcza, że jest jedynym kotem w domu. Gdyby jednak nie przeszło mu, to napewno zapach będzie coraz bardziej się "wyciszać", ale na to potrzeba kilka tygodni co najmniej. Dobry bardzo jest vitopar, zupełnie usuwa zapach zwierzęcych odchodów.
Na pocieszenie napiszę, ze kotki też potrafią znaczyć i to nieźle.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
No, to teraz Miszka jest taki jak trzeba. Kicia582 strasznie się cieszę, że on trafił do ciebie, bo jak widać pasujecie do siebie i dobrze mu u ciebie.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
o jejku, jejku, jaki piękny misio. Prosimy o więcej fotek. Jak oczka?
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)
Taka leniwa baba jestem Nie lubie pisac,zwlaszcza na kompie. Maja jest miejscowa.Z pobiskiego bazarku.Wypatrzylam i mam Jak im razem?Zdjecia pokazuja. Nosze sie z zamiarem zalozenia watku moim kotkom,ale jakos mi to z wiadomego powodu nie wychodzi.