Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Od dłuższego czasu jadę na bezprzewodowym plusie i sobie chwalę.
Czekamy na burzę, bo upał nie do wytrzymania.
kamari pisze:Od dłuższego czasu jadę na bezprzewodowym plusie i sobie chwalę.
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Od dłuższego czasu jadę na bezprzewodowym plusie i sobie chwalę.
Marysiu..Ja za chwilę się rozpuszczę...Ja mam mały transfer na blueconnect..
Sojuz pisze:A tak w ogóle, to co robicie z kotami, jak macie wolne? Bo ja jakoś nie mogę się odkleićod swojej kotki. Chyba zafunduję sobie dłuuuuuuugi spacer, tak do miasta i z powrotem (30km).
kalair pisze:Sojuz pisze:A tak w ogóle, to co robicie z kotami, jak macie wolne? Bo ja jakoś nie mogę się odkleićod swojej kotki. Chyba zafunduję sobie dłuuuuuuugi spacer, tak do miasta i z powrotem (30km).
Przemyślę, żazdrościć czy nie.![]()
![]()
Lafince mówię spadaj. I...nie spada.
vip pisze:Wrzód mi dokucza, Reniusiu.
Przyczepił się jak rzep do psiej d...y.
kocurzyca41 pisze:vip pisze:Wrzód mi dokucza, Reniusiu.
Przyczepił się jak rzep do psiej d...y.
To paskudny....Gosia to dietka ....siemię,kisielki bananki...
Sojuz pisze:kamari pisze:Od dłuższego czasu jadę na bezprzewodowym plusie i sobie chwalę.
Ja także chwalę PlusaW czasie burzy jest stabilny, choć nieco wolniejszy, ale DZIAŁA. Sieć bezprzewodowa to jedyny dostęp do internetu w mojej miejscowości
Jeżeli różnica temperatur między frontami wyniesie mniej niż 3 st. Celsjusza, to nie chcesz burzy ani deszczu, uwierz mi...
A tak w ogóle, to co robicie z kotami, jak macie wolne? Bo ja jakoś nie mogę się odkleićod swojej kotki. Chyba zafunduję sobie dłuuuuuuugi spacer, tak do miasta i z powrotem (30km).
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Od dłuższego czasu jadę na bezprzewodowym plusie i sobie chwalę.
Marysiu..Ja za chwilę się rozpuszczę...Ja mam mały transfer na blueconnect..
Ile masz Reniu?
kalair pisze:Sojuz pisze:A tak w ogóle, to co robicie z kotami, jak macie wolne? Bo ja jakoś nie mogę się odkleićod swojej kotki. Chyba zafunduję sobie dłuuuuuuugi spacer, tak do miasta i z powrotem (30km).
Przemyślę, żazdrościć czy nie.![]()
![]()
Lafince mówię spadaj. I...nie spada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 35 gości