Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 12:18 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=144517
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw lip 26, 2012 14:49 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

bardzo serdecznie zapraszam na zakupy, nie mamy już karmy dla kociąt

Anna Rylska pisze:zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=144517

Anna Rylska

Post » Czw lip 26, 2012 14:50 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Boluś, odchorowuje ostatnią operację, narkozę

Obrazek

Obrazek

Anna Rylska

Post » Czw lip 26, 2012 14:52 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Maleństwo po wypadku
w tej chwili dziura w łapie wygląda tak, udało nam się ją doprowadzić do takiego stanu
niestety koteczka ma na 90% grzyba, teraz wychodzi, będzie konieczna wizyta u weterynarza, badanie pod mikroskopem lub zeskrobina :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Anna Rylska

Post » Czw lip 26, 2012 17:31 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:Maleństwo po wypadku
w tej chwili dziura w łapie wygląda tak, udało nam się ją doprowadzić do takiego stanu
niestety koteczka ma na 90% grzyba, teraz wychodzi, będzie konieczna wizyta u weterynarza, badanie pod mikroskopem lub zeskrobina :(

Jak nie urok, to przemarsz wojsk! :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lip 27, 2012 10:11 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:Boluś, odchorowuje ostatnią operację, narkozę

Obrazek

Obrazek

Moje maleństwo kochane :(
Proszę ode mnie wygłaskać kurczaczka!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie lip 29, 2012 13:07 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

przyjmę fanty na bazarki

Anna Rylska

Post » Nie lip 29, 2012 17:29 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:przyjmę fanty na bazarki
:!: :!: :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie lip 29, 2012 20:44 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

:!: :!: :!: :!:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Nie lip 29, 2012 22:36 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Mała po wypadku niestety bardzo źle się czuje. Ma wysoką gorączkę ( dziś 40.1) do południa przelewała się przez ręce, nie chciała jeść pić, nic. Ma zapalenie górnych dróg oddechowych.

Anna Rylska

Post » Pon lip 30, 2012 9:22 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:Mała po wypadku niestety bardzo źle się czuje. Ma wysoką gorączkę ( dziś 40.1) do południa przelewała się przez ręce, nie chciała jeść pić, nic. Ma zapalenie górnych dróg oddechowych.

Malutka :( Nie strasz cioć!
Aniu, wyślę dzisiaj dwa fabrycznie nowe ciuszki na bazarek, może się komuś spodobają. Przepraszam, że sama nie zrobię, ale teraz zupełnie nie mam warunków do robienia bazarków...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pon lip 30, 2012 17:56 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

mavi bardzo dziękuję
ja też "przeszukam" mieszkanie, może coś jeszcze znajdę

Anna Rylska

Post » Wto lip 31, 2012 9:31 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Może ktoś jeszcze ma coś zbędnego co przyda się kotom? będziemy wdzięczni. Potrzebna jest karma dla tymczasów, leki, szczepienia.

Na brwinowskim wątku nie piszę, z różnych względów ale sytuacja jest ciężka, tam jest nadal ok. 50 kotów, które potrzebują karmy. Ja coraz częściej jej nie mam, koty dostają połowę mniej, nie wiem jak będzie zimą i jesienią, nie chce nawet o tym myśleć.W zeszłym roku było koszmarnie. Cały czas szukam również kogoś do karmienia choć 1 dzień w tygodniu, choć raz na dwa tygodnie ... szukam kogoś do pomocy, tam koty chorują, nie wszystkie ale w stadzie jest koci katar, samej ciężko cokolwiek zrobić, tym bardziej że też trzeba wybierać: zbadać, leczyć tymczasa czy nakarmić bezdomniaczka ....

Anna Rylska

Post » Wto lip 31, 2012 10:05 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Aniu, podeśle Ci niewielką przesyłkę na bazarek. Mogę tylko nie zdążyć w dniu dzisiejszym :?

A po pensji jakaś kwota na pewno znajdzie się dla kociaków.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lip 31, 2012 20:25 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Wielkie dzięki!

Rok temu karmiłam koty tylko tu u siebie, w grodzisku, ok. 30 futrzaków, było też ciężko ale od kiedy zaczęłam karmić koty w Brwinowie zrobiło się się jeszcze trudniej. Gdyby to były tylko/aż ( bo dużo ich) bezdomniaczki .... ale są i tymczasy. Potrzebują karmy,leków, diagnostyki. Nie zawsze też mogę dać im gorsze jedzenie, niektóre muszą być przez jakiś czas tylko specjalistycznej karmie, tej biegunkowej czy dla rekonwalescentów, potrzebują większej opieki i większych nakładów fin. Dlatego bardzo bardzo dziękuję za każdą pomoc, za każdy fant na bazarek.
Wiem, że wciąż mało się odzywam, mało pisze, wolę po cichu robić swoje, dobrze by było gdyby jeszcze można było spać spokojniej.

Anna Rylska

[poprzednia][następna]