Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2012 21:16 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Dzięki Agnieszka. Coraz więcej kotów, niedobrze. Na razie nie mam jak dowieźć Maszy do Olsztyna.
joanna3113

Post » Pon lip 30, 2012 21:24 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Coś wykombinuję. Daję sobie 5 dni na dowiezienie jej do Olsztyna.

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Pon lip 30, 2012 23:48 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Mam receptę na unidox - jesli potrzebna proszę o pw z adresem, wyślę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 31, 2012 7:03 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Gazzy proszę ona może te 5 dni nie doczekać, jeśli bardzo Cie poproszę to zawieź ją dzisiaj do Olsztyna. Może poproś kogoś innego jeżeli Ty nie możesz. Ja pokryję koszty PKS.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lip 31, 2012 7:25 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Dziewczyny, moze mieszać puszki z ugotowanym ryżem by bardziej syte były i kaloryczne.Więcej kotów sie naje. To duże puchy?Bo myślę,że to mało na taką ilość kotów. Moje dziki tak jedzą. Ryż jest ok dla kotów .Na problemy z kupalami także. Wiadomo, ma go być tylko tyle by zagęścić i by sos wsiąkł.Dlatego dobrze wcześniej to przygotować.
Szkoda tych wszystkich zwierząt. Szczególnie miziaków. Ale myślę,ze te "nie miziaki" też komuś zaufały. Musiał ktoś je dotykać czy głaskać. dzika do schronu nie złapiesz i nie dostarczysz. A wątpie by na łapki łapali. To czyjeś koty.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 31, 2012 7:57 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

alab108 pisze:Gazzy proszę ona może te 5 dni nie doczekać, jeśli bardzo Cie poproszę to zawieź ją dzisiaj do Olsztyna. Może poproś kogoś innego jeżeli Ty nie możesz. Ja pokryję koszty PKS.

Kogo mam poprosić ? Nikt nie ma czasu. Ja nie jestem pełnoletnia i nie mamy samochodu. Dajcie czas do wieczora chociaż.

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Wto lip 31, 2012 8:01 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Oj nie wiedziałam. To jesteś takie młode, dobre dziecko :P :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Post » Wto lip 31, 2012 8:05 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

gazzy pisze:
alab108 pisze:Gazzy proszę ona może te 5 dni nie doczekać, jeśli bardzo Cie poproszę to zawieź ją dzisiaj do Olsztyna. Może poproś kogoś innego jeżeli Ty nie możesz. Ja pokryję koszty PKS.

Kogo mam poprosić ? Nikt nie ma czasu. Ja nie jestem pełnoletnia i nie mamy samochodu. Dajcie czas do wieczora chociaż.

Z opisu wynika,ze z nią jest bardzo źle.Tutaj czas gra rolę. Wdług mnie ona umiera i to straszną śmiercią.
Jeśli pomoc nie przyjdzie szybko to nie będzie kogo ratować.Może masz jakiś znajomych co by z kotem pojechał do Olsztyna? Autobusem może ją zawieźć. Pomyśl, moze coś wpadnie do głowy.
Weci nie patrzą czy opiekun pełnoletni czy nie. Ratują.Poza tym może Basia czy Asia zadzwonic i uprzedzić,że przyjedziesz ty czy ktoś inny z kotką. Tak robiłam i robię jak córka musi na cito z naszymi tymczasami do weta iść. Przyjmują bez pieniędzy, często poza kolejką a ja liczę się potem.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 31, 2012 8:22 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Mogę dzwonić i ustalać wszystkie sprawy w Olsztynie, tylko żeby się transport znlazł.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 8:22 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Post » Wto lip 31, 2012 8:32 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

joanna3113 pisze:Mogę dzwonić i ustalać wszystkie sprawy w Olsztynie, tylko żeby się transport znlazł.

nie macie znajomych z autem?a pks-em? kot umiera!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 31, 2012 8:36 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

ASK@ pisze:
joanna3113 pisze:Mogę dzwonić i ustalać wszystkie sprawy w Olsztynie, tylko żeby się transport znlazł.

To jest ok. 40 km... Pksem to chyba godzina w jedną stronę :(
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto lip 31, 2012 8:37 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Dziewczyny- zbieramy na koty ze schronu!
Weźcie pieniądze na transport z tych, które już są. Tu nie ma na co czekać.
Może ktoś ze znajomych mógłby pojechać za kasę.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lip 31, 2012 8:38 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

gaota pisze:
ASK@ pisze:

To jest ok. 40 km... Pksem to chyba godzina w jedną stronę :(

A jest lepsze rozwiązanie ?
Dana :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 31, 2012 8:39 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Czy ewentualnie kotka mogłaby sama pojechać pksem a tu ktoś by ją odebrał?

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

[poprzednia][następna]