BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2012 10:44 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

CoToMa pisze:
Hania66 pisze:
dorcia44 pisze:Witamy się z rozbawioną miną ,pierwsze zapytanie o małą niebieską
czy nadal aktualna i gdzie można ją odebrać :twisted:
chciałam napisać że w paczkomacie :lol: ale się powstrzymałam i poprosiłam o dokładne przeczytanie ogłoszenia w którym jest napisane że adopcja i więcej informacji pod wskazanym nr. telefonu :twisted....

Ci, którzy piszą takie pytania to, moim zdaniem szukają maskotki, ale nie żywego zwierzaczka.
Jeszcze nie zdarzyło mi się, zeby był pozytywny ciąg dalszy po takiej odpowiedzi na ogłoszenie któregoś z moich tymczasków, ewentualnie były zdziwione lub wręcz oburzone odpowiedzi na moje pytania o warunki jakie Państwo chcą oferować kotu 8O

Dostałam takiego maila: "czy jeszcze aktualny" :roll:
Odpisujecie na coś takiego?

Nie :mrgreen:
Odpisuję wyłącznie na maile, które się zaczynają od "dzień dobry" (witam, hej, czy cokolwiek), a kończą podpisem :twisted:
takimi bez początku i końca w ogóle sobie głowy nie zawracam :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 30, 2012 14:49 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

leczymy się Nystatyną ,dawka uderzeniowa Lakcidu ,Immunoactiv Balanse i szukamy -
PURINA FORTIFLORA Bardzo proszę jak by ktoś wiedział gdzie mogę kupić będę wdzięczna .

są ogromne koszta :oops: ale muszę je z tego wyciągnąć.
Pani dr. powiedziała że wyglądają bardzo dobrze ,jak ja to robię ? bo przy takich problemach kociaki nie jedzą lub mają zmienny apetyt.
moje niestety tak mają ,więc otwieram tyle saszetek czy puszeczek aż trafię na taką której troszkę zjedzą i tak mam robić dalej.
Podtykam kiedy śpią ,to działa jak u dzieci ,jedzą dokąd się nie zreflektują że nie chciały jeść ,karmie nocą ...itp
Super gdyby chciały pić Conva bo on ma najmniej węglowodanów.
Zapłaciłam 60 zł ,dr. Marta Posim świetna babka .
lecę teraz szukać Lakcidu bo w mojej aptece nie ma.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 30, 2012 14:56 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Zapraszam na bazarki dla maluszków - linki w moim podpisie :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lip 30, 2012 14:59 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon lip 30, 2012 15:00 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Dzien dobry - cicha podczytywaczka sie wita... :oops:

Tu maja Purine FortiFlora: http://www.e-karmy.com/p8226,purina-for ... zetek.html

Na Animalii tez jest, ale drozsza.

Dorciu, podziwiam Cie od dawna - trzymam kciuki za rozbojnikow! :)
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon lip 30, 2012 15:06 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Dorotko, http://www.swiatkarm.pl/p,trovet-ccl-li ... ,7858.html ma pewnie sporo mniej węglowodanów niż Conv
Ze składu wynika, że tyle co nic (tylko z tych drożdży, ale to minimalne ilości).
Ja mam dopiero zamiar się zaopatrzyć, Avian tego używa (może ją spytać, na puszce pewnie jest info, w necie nie mogę znaleźć).
Drogie jak diabli, ale może chociaż na parę dni?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 30, 2012 15:12 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Zamiast fortiflory ja stosuję dużo tańszy preparat o tym samym składzie i działaniu: http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowi ... p496370118
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lip 30, 2012 15:40 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Bardzo wam dziękuję , zaraz zamawiam ale ceny są :strach: :strach: :strach:
Teraz maluszki opchnęły opakowanie Lakcidu ,myslę sobie niech tylko im to pomoże . :cry: :ok:
Moje dzieciaki nie chcą conva więc nie wmuszam.
Kupiłam w Kajmanie saszetkę Hila z rybka dla kociąt ,ale się ucieszyły ..wylizały sosik :lol: a reszte mam sobie sama zjeść :twisted:
.
pisałam o sąsiedzie któremu pożyczyłam na taksówkę 22 zł ,kurcze dziś przyszedł ,oddał ,przeprosił ze tak długo to trwało ale był w szpitalu .
Zniszczył sobie całkiem trzustkę ,alkohol :|
już nie pije ,mówi że się ratuje i potrzymam za niego mocne :ok:
to fajny człowiek ,mój Grześ go lubił .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 15:43 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Anemon pisze:Dzien dobry - cicha podczytywaczka sie wita... :oops:

Tu maja Purine FortiFlora: http://www.e-karmy.com/p8226,purina-for ... zetek.html

Na Animalii tez jest, ale drozsza.

Dorciu, podziwiam Cie od dawna - trzymam kciuki za rozbojnikow! :)

Witam cię serdecznie i dziękuję za dobre słowo :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 15:50 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Broszka pisze:Zamiast fortiflory ja stosuję dużo tańszy preparat o tym samym składzie i działaniu: http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowi ... p496370118

pytałam ,ale wetka powiedziała że jednak lepszy skład ma Fortiflora .

śpią teraz nieboraki .
Nystatyny jeszcze nie podałam ,dopiero jak wrócę z pracy .
Boję się wymiotów i biegunki :cry:
Jeszcze przed wyjściem muszę im podać Immunoactiv .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 15:52 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Fortiflora jest w Wilavecie przy Kosiarzy. 3,50 zł jedna saszetka.
Podaję mojemu Dyziowi.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lip 30, 2012 15:55 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

zamówiłam całe opakowanie 103 zł z przesyłką .
Ma mi starczyć na miesiąc .
tylko dziś wydałam prawie 200zł :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 21:52 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Pierwsza Nystatyna za nami ,nie chcą jej pic ,plują ,pienią się zwłaszcza Smoczek :cry:
ale dziś miały lepszy dzień ,pojadły ,wieczorem trafiłam na odpowiednią saszetkę za 3 razem :wink: Animonda zupka.

szukamy dt dla maleńkiego ślepaczka :cry: ma ponad dwa tygodnie ,jest chudzienki jak szkielecik i nie ma oczu :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 23:06 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

szukamy dt ,u mnie jest nieciekawa sytuacja .
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 6:02 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

rety, ale biedactwo :(

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

[poprzednia][następna]