Poszukiwana wizyta przedadopcyjna w MILANÓWKU-PILNE!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 29, 2012 14:49 Poszukiwana wizyta przedadopcyjna w MILANÓWKU-PILNE!

Szukamy kogoś kto mógłby sprawdzić domek dla Maszki w Milanówku.Bardzo prosimy o kontakt.Może ktoś mieszka niedaleko?Mała miałaby szansę na swoje szczęście.
Zauważyłam ją na ruchliwej drodze jak po prostu z zadartym ogonkiem wchodzi pod koła auta,jadącego z przeciwnej strony.Na szczęście kierowca zwolnił przed sama kocinką.Cóż wypadłam ze swego i zabrałam małą ze sobą.Maszunia jest odrobaczona i niebawem będzie zaszczepiona.Na rękach zwija się w kłębuszek i zasypia.Ładnie bawi się z innymi kotkami i kuwetkuje . Waży 700g i ma ok 6,7 tygodni.Jest śliczną szylkretką.Przy adopcji obowiązuje umowa adopcyjna! Masza przebywa obecnie w Nowym
Sączu(woj.małopolskie) Możliwy dowóz kotki do Krakowa.Kontakt: fonja@wp.pl tel.788035038"
Obrazek
Obrazek
Obrazek

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Nie lip 29, 2012 14:51 Re: Poszukiwana wizyta przedadopcyjna w MILANÓWKU-PILNE!

bardzo prosimy o pomoc

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Pon lip 30, 2012 11:00 Re: Poszukiwana wizyta przedadopcyjna w MILANÓWKU-PILNE!

Gdzieś jest wątek schronu z Milanówka
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>