Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
U mnie też zwłoki. Choć dziecięce zwłoki pół dnia zalegały na parapecie (jak słońce tam było) Dopiero teraz się przeniosły na łóżko A Awantura się budzi co jakiś czas i szuka zaczepki
A mnie się zepsuł dzisiaj czarny kotek Wywaliło mu trzecią powiekę, tak konkretnie wywaliło. Poza tym inne funkcje życiowe w normie - żre jak kuń, kuwetę odwiedza i spyla z nadświetlną Aha, jeszcze przed chwilą ćwiczył zwis na siatce balkonowej
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć. Alfons Allais
Cholera, u mnie z oczami chłopaków było to samo, a potem poleciało w zawrotnym tempie. Humory i apetyt cały czas były, bez gorączki, bez niczego, "tylko" wyłupione oczka
Weź mnie nie strasz... Chłopak ma się pozbierać, bo nie wiem jak niby mielibyśmy go leczyć Chyba, że hipnozą się da, patrzenie w oczy to maksimum kontaktu, jaki mogę z tym kotem nawiązać
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć. Alfons Allais