Powinienem już nie życ

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 29, 2012 16:12 Re: Powinienem już nie życ

Gratuluję!!!!!!!
Za domek dla Luteczka nadal trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tata może jednak się przełamie 8)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lip 29, 2012 16:23 Re: Powinienem już nie życ

Właśnie go gościłam u siebie, przez co nie miałam czasu wejść na forum. Przy okazji prosiłam przez cały ten okres, żeby mamy nie nękał za kitka Lucka, gdyż to przeze mnie trafił do ich domku. Widać, że poskutkowało.. napatrzył się przy okazji tatinek na teściów kotka i pieska, jak sobie ładnie ze sobą żyją i być może też to poskutkowało - a wiadomo faceci to wzrokowcy ;)

gedwoman

Od: Pt lip 13, 2012 23:02

Post » Nie lip 29, 2012 16:35 Re: Powinienem już nie życ

Witam
Dla sprostowania schronisko nie przyjmuje kotów, nie dlatego że nie ich sprawa tylko dlatego że jest miejsc na 50 kotów a w chwili obecnej jest ich 90 8O i nie ma gdzie biedactw trzymać. To ludziska którzy nie kastrują i nie sterylizują kotów odpowiadają za taki stan rzeczy. Jestem na bieżąco i teraz w Ostródzie można wyłapać dzikie koty i miasto sterylizuje i kastruje za darmo!!!tylko kicię trzeba przedtrzymać 4 -7 dni po kastracji aby się rany wygoiły. W schronisku kociąt od 10 tyg do pół roku jest zatrzęsienie.POMOCY
Ogonek wraca ....starości dożyje u mnie - ma DS[*] NA ZAWSZE W MOIM SERCU KOCHANIE
viewtopic.php?f=13&t=129691

Obrazek

iza.73

Od: Pon cze 15, 2009 13:26

Post » Nie lip 29, 2012 16:50 Re: Powinienem już nie życ

gedwoman pisze:Właśnie go gościłam u siebie, przez co nie miałam czasu wejść na forum. Przy okazji prosiłam przez cały ten okres, żeby mamy nie nękał za kitka Lucka, gdyż to przeze mnie trafił do ich domku. Widać, że poskutkowało.. napatrzył się przy okazji tatinek na teściów kotka i pieska, jak sobie ładnie ze sobą żyją i być może też to poskutkowało - a wiadomo faceci to wzrokowcy ;)

No to trzymajmy kciuki za zakochanie Taty!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
iza.73 pisze:Witam
Dla sprostowania schronisko nie przyjmuje kotów, nie dlatego że nie ich sprawa tylko dlatego że jest miejsc na 50 kotów a w chwili obecnej jest ich 90 8O i nie ma gdzie biedactw trzymać. To ludziska którzy nie kastrują i nie sterylizują kotów odpowiadają za taki stan rzeczy. Jestem na bieżąco i teraz w Ostródzie można wyłapać dzikie koty i miasto sterylizuje i kastruje za darmo!!!tylko kicię trzeba przedtrzymać 4 -7 dni po kastracji aby się rany wygoiły. W schronisku kociąt od 10 tyg do pół roku jest zatrzęsienie.POMOCY

Iza u mnie nawet nie ma schroniska dla kotów,tylko dla psów! :( -i kastracje do tej pory sama finansowałam-dopiero od niedawna moje wetki podpisały umowę ze stowarzyszeniem z Ostródy i mamy darmowe sterylki!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lip 29, 2012 16:55 Re: Powinienem już nie życ

kropkaXL pisze:
gedwoman pisze:Właśnie go gościłam u siebie, przez co nie miałam czasu wejść na forum. Przy okazji prosiłam przez cały ten okres, żeby mamy nie nękał za kitka Lucka, gdyż to przeze mnie trafił do ich domku. Widać, że poskutkowało.. napatrzył się przy okazji tatinek na teściów kotka i pieska, jak sobie ładnie ze sobą żyją i być może też to poskutkowało - a wiadomo faceci to wzrokowcy ;)

No to trzymajmy kciuki za zakochanie Taty!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
iza.73 pisze:Witam

Iza u mnie nawet nie ma schroniska dla kotów,tylko dla psów! :( -i kastracje do tej pory sama finansowałam-dopiero od niedawna moje wetki podpisały umowę ze stowarzyszeniem z Ostródy i mamy darmowe sterylki!!

To dobrze, super masz sterylki za darmo :1luvu:
Ogonek wraca ....starości dożyje u mnie - ma DS[*] NA ZAWSZE W MOIM SERCU KOCHANIE
viewtopic.php?f=13&t=129691

Obrazek

iza.73

Od: Pon cze 15, 2009 13:26

Post » Nie lip 29, 2012 17:04 Re: Powinienem już nie życ

gedwoman

Post » Nie lip 29, 2012 17:07 Re: Powinienem już nie życ

szkoda, że nie jestem w Morąg porozklejała bym ulotki typu
bardziej dbamy o zmarłych niż ożywe istoty
Obrazek
Obrazek

albo

wysterylizuj swoją pociechę jeśli nie chcesz mieć ich więcej
Obrazek

gedwoman

Post » Nie lip 29, 2012 17:13 Re: Powinienem już nie życ

Betonu nic nie ruszy!!!!!
Tu minąć muszą lata całe-ludzie wolą na tacę dać, niż dać odrobinę jedzenia bezdomnym zwierzętom!
Myślisz, że ja nie pracuję nad ludźmi?-za każdym razem jak idę z karmą do budek do ogrodu,jak spotkam sąsiadów-tłumaczę,by dokarmiali, albo chociaż nie przepędzali bezdomniaków, ale te mohery popatrza tylko i robią swoje dalej!-Takich ludzi jak ja jest za mało, a i ja jak widziałaś mam juz swoje lata na karku i sił i kasy mi nie przybywa :( -no i sama jestem,co tez nie ułatwia sprawy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 29, 2012 17:14 Re: Powinienem już nie życ

iza.73 ma chyba gorszy dzień, owszem ludzi trzeba o to obwiniać, ale to też przez niektórych ludzi inni zainteresowani problemem maja utrudnione działanie.
Dokładnie P. kropkaXL ma racje - stare pierniki chodzą do kościoła, żeby biedny ksiądz miał wypasioną fur,. a po mszy kopią w D...E stworzenie Boże. H... im na grób za przeproszeniem a nie kwiatek

gedwoman

Post » Nie lip 29, 2012 17:19 Re: Powinienem już nie życ

Nie dziw się!-my tu od lat walczymy o dobro kotów,nie jednego kota uratowałyśmy!
A każdy ma czasem gorsze dni, chocby dlatego, że czuje sie wywołany do odpowiedzi, a w niczym nie zawinił!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 29, 2012 17:25 Re: Powinienem już nie życ

8) sik
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lip 29, 2012 17:30 Re: Powinienem już nie życ

No tak... znowu mnie nosi, bo jestem bez silna.. Nie zwracajcie na to uwagi.. kiedyś nabiore odwagi i wyjde na miasto porozklejać takie plakaty to może i mi przejdzie ;)

gedwoman

Post » Nie lip 29, 2012 17:47 Re: Powinienem już nie życ

Tiaaa!-a co ja mam powiedzieć, jak mam już 5 kotów w domu????
I nikt nie dzwoni z ogłoszen.........
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 29, 2012 19:31 Re: Powinienem już nie życ

Może po wakacjach ktoś sie zgłosi, teraz nikt nie chce, bo sie urlopuje.. miejmy tylko nadzieje, że przy następnych wakacjach nie zaczną się pozbywać kłaczków.
jade dalej - już na 15-stym portalu dodałam ogłoszenie..

gedwoman

Post » Sob sie 04, 2012 14:19 Re: Powinienem już nie życ

Kitek Lucek już wyzdrowiał. musze teraz pozmieniać informacje na wszystkich portalach. Dużo tego :/

gedwoman

[poprzednia][następna]