Moderator: Moderatorzy
halinka1403 pisze:Bardzo się cieszę i zapraszam
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Bardzo się cieszę i zapraszam
A widziałaś na wątku skarbonkowym, jak dziewczyny chwaliły moje (czytaj Halinkowe) firanki?
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Bardzo się cieszę i zapraszam
A widziałaś na wątku skarbonkowym, jak dziewczyny chwaliły moje (czytaj Halinkowe) firanki?
Zadowolony klient,to następny klient![]()
![]()
Dzięki za pochwały
Zapraszam serdecznie
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Bardzo się cieszę i zapraszam
![]()
Dzięki za pochwały
Zapraszam serdecznie
No pewnie, że następny i następny ....
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Bardzo się cieszę i zapraszam
![]()
Dzięki za pochwały
Zapraszam serdecznie
No pewnie, że następny i następny ....
Oby Twoje słowa prorocze były![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:Trzy by było znowu cuś wymierzyć ...
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Trzy by było znowu cuś wymierzyć ...
Mierz,mierz![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Trzy by było znowu cuś wymierzyć ...
Mierz,mierz![]()
He, he Zaraz wymierzę taliby
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Trzy by było znowu cuś wymierzyć ...
Mierz,mierz![]()
![]()
![]()
![]()
No,uszyję im kubraczki na zimę,jak na opał przejedzą
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Trzy by było znowu cuś wymierzyć ...
Mierz,mierz![]()
![]()
![]()
![]()
No,uszyję im kubraczki na zimę,jak na opał przejedzą
![]()
![]()
Kochana, ale czy masz wystarczające moce przerobowe? Jestem sterroryzowana przez liczną grupę talibów
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Trzy by było znowu cuś wymierzyć ...
Mierz,mierz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości