Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Najlepsze w tym wszystkim jest to, że w akcji brał udział Młody, który dopytywał, czy wyrzucenie pasikonika przez okno z IV piętranie będzie dla owada niebezpieczne
dalia pisze:Zabersie aż się wierzyć nie chce, że nie masz takich wielkich zielonych skakaczy
u mnie na 4 piętro zawędrował jeden samobójca
Bono się z nim rozprawił szczęśliwie
niestety zezwłok trzeba było sprzątnąć
filo pisze:Leje od kilku godzin. Kto włączył jesień????????????????????????????????????????
zabers pisze:filo pisze:Leje od kilku godzin. Kto włączył jesień????????????????????????????????????????
Nie marudź. Wchodzisz w kompetencje matki marudy![]()
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Leje od kilku godzin. Kto włączył jesień????????????????????????????????????????
Nie marudź. Wchodzisz w kompetencje matki marudy![]()
Nie ma ludzi niezastąpionych![]()
Mam dzisiaj wyjście. Wymyśliłam sobie letnią sukienkę i sandałki. A teraz ryję po szafach i szukam inspiracji na coś z dłuższym rękawem. I znowu pełne buty...
Bolkowa pisze:Wczoraj zaszalałam i kupiłam strój kąpielowy (miała być dzisiaj kąpiel w Jarosławcu) oraz biustonosz z odpinanymi naramkami by wreszcie nałożyć letnią sukienkę![]()
Na razie siedzę pod kołdrą, krzyżówki rozwiązuję i na miau zaglądam. Chyba się okopię w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 61 gości