Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Opublikowałam wszystkie komentarze, kwicząc ze śmiechu. Maneki, cuudnie napisane. Wszyscy jesteście świetni.
Ale ja wierzę w Kotkinsa. Kotkins stworzy nam taką kontrę, że się wszyscy schowamy do pufy! Wiem to.
Kotkins, gdzie jesteś?!
Kotko Wodna, ja się muszę Twoją teorią ze znajomym (wielce lubiącym koty) księdzem podzielić. Jest niesamowita. Będziemy mieli ubaw po pachy.
A tak w ogóle: wiecie, że mój mąż miał JAMNIKA? 12 lat. Bardzo go kochał. Jamnik wyglądał jak kotkinsowy Melon (ale, nooo, był nieco szczuplejszy) i miał na imię Dżok. Straszna była z niego zaraza: potrafił podkopać się pod ogrodzeniem budowy, wpaść na nią i rozdrażnić 2 rottweilery. Ale i tak był kochany. Odszedł na zapalenie płuc, bardzo ciężkie.
rudy kociak pisze:Jak ktoś ma krety na działce to powinien sobie sprawić jamnika
Hańka pisze:Zająca macie![]()
![]()
Aniada pisze:Aaaa dzie tam! Zgrzał się, duszno było strasznie, i na tym akurat zdjęciu wystawia dziób do wentylatora. Ale wielce mądrze wygląda, to fakt!
maneki pisze:Aniada pisze:Aaaa dzie tam! Zgrzał się, duszno było strasznie, i na tym akurat zdjęciu wystawia dziób do wentylatora. Ale wielce mądrze wygląda, to fakt!
Boluś, to jak niektórzy ludzie, co założą okulary i od razu inteligentniej wyglądają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jolabuk5 i 55 gości