OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250 zł !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2012 13:25 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Rozmawiałam z nią już wiele razy, i dziewczyna mówiła mi że szukała i szuka jak ma chwilę kotki, jeszcze z nią porozmawiam.

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Sob lip 28, 2012 13:25 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

darialekarzyk pisze:Rozmawiałam z nią już wiele razy, i dziewczyna mówiła mi że szukała i szuka jak ma chwilę kotki, jeszcze z nią porozmawiam.

Dziękuję.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 28, 2012 13:38 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Nie wierzę dużej Wenus-za cholerę nie wierzę i możecie mnie tu zlinczować! :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 28, 2012 13:58 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Ja też nie wierzę!!!Nikt nie będzie Cię chyba linczował :P

Daria ja dziękuję, że zajrzałaś, odezwałaś się i proszę zaglądaj.
Tu chodzi o Wenus a nie o nas.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob lip 28, 2012 14:05 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

co prawda nie bywam w ogole w okolicach gdzie kotka zaginela, ale moze ona poleciala bardziej w strone teatru lalek? tam sa chaszcze i mogla tam sie skryc... jak tylko jestem na miescie rozgladam sie, ae o utrudnione jest, bo pracuje od rana do wieczora. myslami jestem z koteczkiem. Wenus daj sie znalezc!!
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob lip 28, 2012 14:14 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Mojego Dawcia nie ma już ponad pół roku i szczerze mówiąc przestałam wierzyć... ale co tydzień, dwa tygodnie odświeżam ogłoszenia, raz w miesiącu daję też ogłoszenie do gazety ukazującej się w regionie. Wcześniej też chodziłam nocą chociaż raz w tygodniu i kiciałam, czy chociaż tak się rozglądałam - od jakiegoś czasu nie robię tego, najpierw Myź był chory, a teraz jestem w dołku. W lecie jest marnie z tym, ale na początku po zaginięciu miałam dobre efekty "potrząsania" puszką z karmą. Chodzi o taki efekt dźwięczenia karmy o ścianki, naturalnie jeśli kotka lubiła suche i zna ten dźwięk. Czasami po brzęknięciu takim wychodziło czy pokazywało się kilka kotków jednocześnie. W mojej miejscowości nikt nie karmi kotów w sposób zorganizowany, myślę, że to miało z tym trochę związek. Może spróbujcie. Trzymam kciuki za Wenus, bardzo sympatyczna kotka.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Sob lip 28, 2012 14:26 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

alma_uk- dzięki, że się rozglądasz i pamiętasz o Wenus.

Na każdej stronie tego wątku staram się zamieścić zdjęcie Wenus.
Popatrzcie w te oczy. :1luvu:
Obrazek

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob lip 28, 2012 14:28 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Hmm... tak sobie myślę, że łatwo się jest wymądrzać z oddali. Ale chyba 'rozglądanie' się nie wystarczy. To trzeba wyjść i szukać. Olsztyn to duze miasto - chyba? Koniecznie karmicielki powinny wiedziec, bo tam kotka może trafić. Różnie można było zorganizowac ich powiadomienie, nie tylko szukać w toz-ie namiarów, ale zostawić tam zdjęcia i ogłoszenia dla karmicielek.
Poza tym jest ileś osób na forum z Olsztyna. [przy okazji czy ktoś umie wyjaśnić powód dla którego tak wiele osób unika wpisanie miasta/miejsca pobytu pod nickiem? Przeciez to niczym nie grozi, a i tak rzeczone osoby się odzywają. Czasem by to ułatwiło sprawy] . Nie wiem jak daleko jest Daria - też nie ma miasta. Może za daleko, żeby szukać, a może raz w tygodniu, na zmianę z innymi chętnymi :roll: mogłaby? Dario? Bo to trzeba jak pisze Iwonami - łazić, kiciać, pytać ludzi..
Pomaganie nie polega na tym by coś zrobić niejako 'po drodze i przy okazji' tylko coś poświęcić. Czas, kasę, film w tv itd. I nie, nie namawiam do porzucenia pracy ani obowiązków wobec dzieci.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 28, 2012 14:30 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Ciekawe,że nie ma żadnych zdjęć z domu 8O 8O 8O
Ja rozumiem, że prawie każdy początkujący user forum ma kłopoty ze wstawianiem zdjęć, ale nie znam żadnego kocioluba, który swojemu kotu nie robi zdjęć i bodaj na maila komuś wysyła by wstawił!
Jedyna zdjęcia jakie są, to te na watku-ale to nie są zdjęcia z domu Sylwii.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lip 28, 2012 14:33 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

morelowa pisze: [przy okazji czy ktoś umie wyjaśnić powód dla którego tak wiele osób unika wpisanie miasta/miejsca pobytu pod nickiem? Przeciez to niczym nie grozi,

Czuję się wywołana do odpowiedzi-usunęłam miejsce zamieszkania po pewnym obrzydliwym incydencie, gdzie zaatakował mnie użytkownik z mojego miasta-BTW-ja nie jestem z Olsztyna!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 28, 2012 15:02 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Nie chodzi o to, żeby rozważać, kto ma jaki podpis/miasto, albo atakować Sylwię. Chodzi o Wenus. Litości, niech ona się znajdzie. Tylko człowiek, z którym była - choć krótko - może ją znaleźć. Proszę o litość dla kotki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 28, 2012 15:26 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Nie, kropka, nie byłaś wywołana do odpowiedzi. Tak się składa :mrgreen: , że wiem że nie jesteś z Olsztyna. Nie przyszło mi do głowy, że można to wykorzystać w tzw. niecny sposób, sorry.

Malg, nie rozważać, po prostu jak się to wie, to czasem można się bezpośrednio zwrócić, a nie tylko 'dziewczyny [i chlopaki] z Olsztyna [np.] pomóżcie'.!
Ktoś kogoś zna, poprosi o kontakt z kimś... itd.
W sumie nie wiem kogo zapytać czy kotka jest w ogóle szukana aktywnie, czy tylko przez ogłoszenia??
Nagroda jest jak na razie najlepszym pomysłem.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 28, 2012 15:42 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Chyba tylko przez ogłoszenia..... :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 28, 2012 15:44 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Kobitki, to może osoby, które mieszkają najbliżej Olsztyna... coś uradzą... może udałoby się komuś bezpośrednio w Olsztynie zadziałać, bo miau rzeczywiście nie jest słupem ogłoszeniowym, na miau jej niestety nie znajdziemy...
bo chyba sam Olsztyn na tym wątku nie bywa :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lip 28, 2012 15:46 Re: OLSZTYN! POMOCY! ZA ZNALEZIENIE KOTKI NAGRODA!

Nie mam znajomych w Olsztynie, poza Dorotą i tasiac :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]