Piękny i zdrowy Bursztyn już w swoim domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2012 22:27 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

Gibutkowa pisze:
Kasiaufo pisze:
sunicram pisze:Super jest ten kot, bardzo go już lubię :) Ale chyba faktycznie będziemy mu szukać domu bez innych zwierząt... :)

Zdecydowanie. Weszłam na chwilę do pokoju zobaczyć co u nich słychać i Bursztyn jak tylko Niunię przez drzwi zobaczył to źrenice rozszerzone i chodu w jej stronę. Zamknęłam w porę. :) Ale jeśli ktoś szuka jednego kota, to ten jest idealny. Byle tylko był zdrowy.

Że niby jedynak?

Na moje oko tak. Mr Hyde z niego wychodzi jak widzi kota. Ale do ludzi do rany przyłóż.

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Czw lip 26, 2012 10:15 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

Hej, co tam u chłopaka, dawno się nie odzywał na forum :) Jak ten 1 dzień na zastrzyku, jadł więcej? Jutro jedziemy do weta, ja dzisiaj po południu zadzwonię i się umówię, a Ty Kasiu masz wiesz jakie zadanie :mrgreen:
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw lip 26, 2012 14:35 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

sunicram pisze:Hej, co tam u chłopaka, dawno się nie odzywał na forum :) Jak ten 1 dzień na zastrzyku, jadł więcej? Jutro jedziemy do weta, ja dzisiaj po południu zadzwonię i się umówię, a Ty Kasiu masz wiesz jakie zadanie :mrgreen:

Po zastrzyku nawet się chrupkami zainteresował, ale naprawdę nie wiem, czy to przez to, że go coś bolało czy ze stresu.

Teraz nie chce jeść kociego jedzenia w ogóle, kupuję mu co drugi dzień na zmianę wątróbkę i pierś kurczaka, ale też jakoś bez szału, zjada bo zjada. Za to kanapki w spokoju zjeść nie można, bo wg niego najlepsze jedzenie to polędwica prosto z ludzkiej kanapki. :twisted: Siedzi, patrzy w oczy i paca łapą, żeby mu dać, trudno się oprzeć.

Kuweta wyczyszczona czeka, mam nadzieję, że go skusi. ;>

Kasiaufo

Post » Czw lip 26, 2012 14:41 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

wątróbki tak często nie dawaj bo w takiej ilośći jest szkodliwa. Najlepiej jakieś serduszka żołądki

Edit: A gotowanego kurczaka próbowałaś? Miecia u mnie tez nie chciała kociego jedzenia jeść zaskoczyła nakurczaku i teraz już wszama normlanie chrupki i saszetki
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lip 26, 2012 14:46 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

JaEwka pisze:wątróbki tak często nie dawaj bo w takiej ilośći jest szkodliwa. Najlepiej jakieś serduszka żołądki

Serduszka dawałam, ale się na nie wypiął. Najlepiej mu ten kurczak wchodzi ugotowany. Żołądki spróbuję, ale jak mu serducha nie podchodzą, to to pewnie też nie.

Tylko teraz mi podpowiedzcie, czym mam mu wzbogacić tę dietę, bo on naprawdę ma w głębokim poważaniu kocie jedzenie i mokre i suche.

Kasiaufo

Post » Czw lip 26, 2012 14:48 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

JaEwka pisze:wątróbki tak często nie dawaj bo w takiej ilośći jest szkodliwa. Najlepiej jakieś serduszka żołądki

Edit: A gotowanego kurczaka próbowałaś? Miecia u mnie tez nie chciała kociego jedzenia jeść zaskoczyła nakurczaku i teraz już wszama normlanie chrupki i saszetki

Tak, pierś z kurczaka, ale taka mocno ugotowana (a najlepiej smakowało jak raz dostał prosto ze stołu z sosem :roll: ) mu najbardziej smakuje z tego, co widzę. Co nie znaczy, że chrupki bardziej po niej. :D

Kasiaufo

Post » Pt lip 27, 2012 6:54 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

sunicram pisze:a Ty Kasiu masz wiesz jakie zadanie :mrgreen:

Panie prezesie, melduję wykonanie zadania.

Siuśki czekają w probówce. :twisted:

Przy okazji Bursztyn mi się wymknął z pokoju, w którym z nim spałam, czatując przy kuwecie i zaatakował rezydentów o 5 rano. Sąsiedzi mnie muszą nienawidzić. Zdecydowanie jedynak. :roll:

Kasiaufo

Post » Pt lip 27, 2012 7:39 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

kup mu paste witaminową i podawaj
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 27, 2012 14:28 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

I po wizycie. Trzech chłopa trzeba było, żeby krew pobrać a i tak było groźnie. ;) Niezadowolony Bursztyn dobitnie swoje niezadowolenie pokazuje. Ale w domu opędzlował obiad i poszedł spać.

Wyniki krwi dostanie Marcin na maila i pewnie się nimi z nami podzieli.

Kasiaufo

Post » Pt lip 27, 2012 14:29 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

no to trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 27, 2012 17:25 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

Wieść niesie, że mam w domu całkowicie zdrowego tymczasa. :piwa:

Marcin wrzuci skany wyników kiedyś, ale z rozmowy telefonicznej z wetem wynika, że wszystko w porządku.

Kasiaufo

Post » Pt lip 27, 2012 18:24 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

Super :ok: :piwa: <piwko oczywiście dla nas nie dla kotów 8) >
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 27, 2012 22:50 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

No to genialnie, rudy byczek pokazuje różki :twisted:

Dobrze, że chociaż on zdrowy :|
Teraz tylko DOMU TRZEBAAAA, gdzie te domy, do licha ciężkiego :roll:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Sob lip 28, 2012 11:01 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

Kasia zrób gościuniowi sesyjkę, to go poogłaszam.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 28, 2012 12:55 Re: Piękny i kochany Bursztyn - już w DT, niedlugo szukamy D

Nie wysłali Jeszcze wyników, jak dostanę to wrzuce. Ale kot zdrowy, wszystko w normie :)
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

[poprzednia][następna]