Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:TŻ twierdzi, że zakoceni maleńtasem od niedawna. Widział maleńtasa jak był z psami na spacerku. (Maleńtas był w szelkach). Dalej miaukoli pod drzwiami. No nas za normalnych wszyscy sąsiedzi nie mają. Bo były trzy psy, a teraz są dwa i czasem coś miałczy.
Ja mieszkam w Stanach i nawet jesli mam wlasne mieszkanie to sa takie budynki/osiedla, gdzie zwierzat nie mozna miec i koniec. Dowalaja oplaty, ciagaja po sadach. Dlatego szukalam takiego, zeby bylo mozna. Mam 2 koty, psa-mikruska i fretke. Na wiecej mnie nie stac. Po prostu. Pod roznymi wzgledami, nie tylko finansowymi. Moj syn ma troche takiego talatajstwa, ale to sie wlasciwie nie liczy, bo jest w terrariach.vailet pisze:RAnia gdybym miała większe mieszkanie miałabym więcej kotów,a moze i innych zwierzątNiestety 24 metry kw.to mało bez balkonu
i dobrze że ceramiczne mam podłogi wszędzie bo w ten upał jest nieznośnie.Mieszkanie jest własnościowe i mogą mi skoczyć
że mam zwierzaka,tylko ja bym chciała więcej,a nie mogę bo by się tu męczyły
saintpaulia pisze:Gosiu a ja się zgubiłamkim się miałaś dokocić?
Trzymam
za powodzenie.
saintpaulia pisze:No, tak rudzielec. Nie byłam pewna, czy się zdecydowałaś.
Może chociaż na okres wakacji niech będzie u Ciebie? Jeśli faktycznie nie będzie tam miał dobrej opieki?
saintpaulia pisze:Futrzaki jeszcze żywe, ale podpadły.Bardzo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Nul, Sigrid i 57 gości