[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2012 6:48 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

HA! :D Ariel, czy piękny, cudowny, wspaniały, słodki i gryzący kocurek może dołączyć do Bratki i Krulika? Kiedy i czy w ogóle możemy się zjawić po młodego kawalera?
Obrazek
Mushu,Bratka,Krulik & Prezes ♥
RPG by PBF

małgorzata.t

Od: Śro lut 01, 2012 16:56

Post » Pt lip 27, 2012 7:08 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Choćby dzisiaj :) :mrgreen:
Ale się cieszę :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt lip 27, 2012 7:32 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Ja też :) Mój mąż jest świetny! Tylko wspomniałam, że taki mały, słodki, i w ogóle kocurek... hehe :wink: To może ogarniemy to w ten sposób, że kiedy Kaśka po Nukę przyjedzie to i ja razem z Tomkiem wlecimy po małego, coby nie było zamieszania?hmm?
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lip 27, 2012 8:05 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Jak dzisiaj przyjedziecie do Nuki, to można małego zabrać, chyba że rzeczywiście jeszcze u mnie chwilę pobędzie, to go po raz drugi odrobaczę i doszczepię :)

ariel

Post » Pt lip 27, 2012 12:32 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

ariel pisze:Jak dzisiaj przyjedziecie do Nuki, to można małego zabrać, chyba że rzeczywiście jeszcze u mnie chwilę pobędzie, to go po raz drugi odrobaczę i doszczepię :)

Moje dotarcie dzisiaj stoi pod znakiem zapytania :? (Kaśka przyjedzie)... Nie wiem, to zależy od Ciebie.. Najpewniej w przyszłym tygodniu możemy się zjawić po małego. Kiedy ma termin szczepień?
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lip 27, 2012 12:35 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Muszę go najpierw odrobaczyć. Pewnie dzisiaj to nastąpi.

ariel

Post » Pt lip 27, 2012 12:41 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Umówmy się na przyszły tydzień (wtorek lub środa), ok?Szczepieniami w razie czego możemy się zająć, chyba że chcesz sama to ogarnąć do końca?
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lip 27, 2012 12:42 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

8O 8O 8O
A co tu się wyprawia?
Kocurek?
Miły, słodki, gryzący?
Państwo T. kolekcjonerstwem kotów się zajęli? 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pt lip 27, 2012 12:46 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Dzisiaj wieczorem wrzucę zdjęcia maleńkiej :)
Mama sfociła w nocy jak śpi przytulona do mnie do góry kołami :1luvu:

Kocurek jest cudnej urody, i jeszcze cudowniejszego charakteru, z Dworca Ochota :)

ariel

Post » Pt lip 27, 2012 12:49 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

ariel pisze:Kocurek jest cudnej urody, i jeszcze cudowniejszego charakteru, z Dworca Ochota :)

"Gryzłold" jest świetny :1luvu:

redaf pisze:Państwo T. kolekcjonerstwem kotów się zajęli? 8)

oj tam od razu kolekcjonerstwem.... Drugi chłop w domu się przyda (coby się Tomek nie czuł osamotniony, bo już zaczyna miauczeć do Panien) :wink:
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lip 27, 2012 13:08 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

ariel pisze:Dzisiaj wieczorem wrzucę zdjęcia maleńkiej :)
Mama sfociła w nocy jak śpi przytulona do mnie do góry kołami :1luvu:

Super! Poproszę też o jakąś fotkę kawalera, co bym mogła Tomkowi przedstawić nowego współlokatora 8)
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lip 27, 2012 13:28 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Świeże postaram się zrobić.
A tak pozowały jakiś czas temu, właściwie pozował, bo chłopak ma najwięcej zdjęć
https://picasaweb.google.com/104577457550664916148/KociakiZnadTorow?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKK0t5TP99GkrwE&feat=directlink&gsessionid=5CnH08pAlEsOkPpQ99EkfA#

ariel

Post » Pt lip 27, 2012 13:49 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Kaśka nie może się dodzwonić Ariel do Ciebie, więc w jej imieniu pytam, czy Mała ma wszystko? czy coś dowieść oprócz mleka?

EDIT: na kiedy jest termin szczepień Małego?Bo rozumiem, że to będą już jego drugie tak?
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lip 27, 2012 13:55 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Nie może się dodzwonić, bo mamzepsuty telefon.
Może śmiało jechać.
Tylko mleko nam się skończyło.

Szczepienia powinny być tydzień po odrobaczaniu. To będą drugie.

ariel

Post » Pt lip 27, 2012 14:30 Re: Mała Kocia w dobrych rękach!Muchas Gracias ARIEL za pomo

Ok, przekażę Kaśce :) Czyli szczepienia za tydzień... myślę, że ogarniemy je sami w takim razie :) We wtorek mogę przyjechać po młodego? Czy oprócz szczepień coś jeszcze trza będzie zrobić, o czym trzeba wcześniej widzieć?
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

[poprzednia][następna]