Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:VeganGirl85 pisze:Wasze? Jeśli nie, napiszę o możliwości pomocy w sterylce:
http://zachodniopomorskie.gumtree.pl/c- ... Z398101591
Dwie śliczne kotki, około 2, 5 m-ca, odchowane, samodzielne, odpchlone i odrobaczone oddam w dobre ręce. Są kochane, lubią się bawić, przytulać, głaskać. Lubią obecność człowieka, aż biegną na przywitanie.
Są to odchowane kotki zabrane z podwórka, nauczone korzystać z kuwety, drapaka. Szybko przystosują się i pokochają nowych właścicieli, dla których zapewne będą wielką pociechą. Kotki oddamy razem lub osobno, tylko do domu. Możliwość obejrzenia i odbioru na prawobrzeżu. Więcej zdjęć dla zainteresowanych na maila.
Kontakt: tel. 91-46-40-521 (po g. 16. 30), 691-639-601, 601-830-508
Nie nie nasze.Ale jeśli juz tutaj jesteś to Ci napisze że udało mi się wysterylizować aborcyjnie tą czarną kotkę z moich działek na którą polowałam poprzednio 3 tygodnie.Pamiętasz sprawę?
Ania i jej Nitro pisze:Witam,
dawno nie pisalam, nie bylam na Miau, bo zdrowie mocno mi zaszwankowalo, w tym samym czasie problemy w pracy i rodzinie, dlugo by opowiadac....
Ale chcialam zapytam co sie dzieje, co za awantura, o co chodzi, bo juz pogubilam sie we wszystkim...![]()
Wchodze na watek pierwszy raz od ponad miesiaca a tutaj taka jazda.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości