Kuki FeLV+ już w swoim domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2012 7:57 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

jutro nie, bo mąz pracuje, ewnetualnie niedziela może być
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt lip 27, 2012 7:58 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

lula11 pisze:jutro nie, bo mąz pracuje, ewnetualnie niedziela może być

to napisz mi ewentualnie kiedy mozecie ja podrzucic jak coś,ja napisze do niej :)

z drugiej strony moze dac sobie spokój i poczekac tyzień.Zrobicie jej wtedy badania przed wyjazdem9trzustkowe,morfologia)bez stresu/pośpiechu...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lip 27, 2012 8:09 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Jak najbardziej mogę w niedziele Kuki zawieźć, Iza z dziewczynami musza ją tylko przygototwać na wczesnoranną godzinę wyjazdu.
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt lip 27, 2012 9:16 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Dziewczyny, ja mysle zeby nie robic tego wszystkiego na wariackich papierach. My bedziemy mialy czas porobic jej badania, musimy wziasc cala dokumentacje Kuki od weta. Ten termin za tydzien byl bardzo dobry. Ja nie moge juz teraz wsiadac w autobus i jechac do Szczecina z Kuki, bo poprostu mam pelno innych kotow chorych i z nimi tez musze latac po wetach. Dzisiaj tez juz mam dzien zaplanowany, dzika suka oszczenila sie 3 tyg. temu, szczeniorki ma ukryte w bunkrze do ktorego nie mozna sie dostac, dzisiaj idziemy na lapanke.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt lip 27, 2012 13:16 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Ok,czekamy na Kuki za tydzień...spokojnie,nie miałam chwilowo neta,więc teraz prostuje.Szalony Kot na pewno Kuki odbierze z Poznania w sobotę i tak tez wszystko już dopinamy...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lip 27, 2012 16:13 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Potwierdzam, że Kukinię z Warszawy odbiorę. Mam mamy dobrego weta od białaczkowych. Tak dokładnie to dwóch.
Niech dziewczynka chociaż troszkę we własnym domu pożyje. Nawet jeżeli niedługo, ale niech będzie czyimś kotem.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 28, 2012 10:10 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kuki była "czyjaś", tzn nasza, ale nie zna normalnego domu. Bożena będzie musiała jej wszystko pokazać. Co to wanna, że z lodóki bierze się jedzenie, a na wyrku można się wyciągnąć:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Sob lip 28, 2012 10:22 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

WeraW pisze:Kuki była "czyjaś", tzn nasza, ale nie zna normalnego domu. Bożena będzie musiała jej wszystko pokazać. Co to wanna, że z lodóki bierze się jedzenie, a na wyrku można się wyciągnąć:)

Prawdę mówiąc dopiero wczoraj przeczytałam deska w deske watek...i wiem,ze Kuki to niezła zadymiara jest :wink: U nas jest taki mały zbój,na pewno bedzie ja zaczepiał do zabawy...
Łóżka są,koszyki są..na pewno bedzie sobie lezała wygodnie...skoro lubi na słoneczku to i na biurku pewnie sie tu zadomowi,bo jest połaczone z parapetem..i większosc kotów jak ma lenia tu siedzi...To juz za tydzień

wczoraj dostałam od marysieńki 50zł dla Kuki(transport),rozliczam na moim watku i ew.podam ile co,ale na dzień dzisiejszy wiem,ze Szalony Kot przewiezie Kukisię na swój koszt do Warszawy :) Martyna jest niesamowita,ile Ona mi juz zwierzaków powoziła..i psiaka zawiozła do DS ...no dzielna i szalona :ok:
No nic ...trzymaj sie malutka pindolinko,nie choruj..bo jak bedziesz grzeczna to cie pańcia na dworek troszkę wyprowadzi w szeleczkach...(czerwonych :wink: )
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lip 28, 2012 11:09 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

aż się wzruszyłam Twoimi planami, Bożenko :ok: :ok: :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob lip 28, 2012 11:42 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

I ja tez sobie poplakuje ale z radosci, ze dasz Kuki dom, opieke i milosc :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob lip 28, 2012 13:24 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

marysienka pisze:I ja tez sobie poplakuje ale z radosci, ze dasz Kuki dom, opieke i milosc :ok: :ok: :ok: :1luvu:

dziękujemy Marysiu bardzo ,bardzo,wiem ,że masz wielkie serce dla kotusiów i otwarty portfel na pomoc,a to wielka pomoc jest...
Lidka02 jest teraz (od wczoraj znowu w strasznej potrzebie,znalazła kolejne maluszki..3 nie widza,nie maja oczu,gałek,jeden moze bedzie widział)wszelka pomoc na wage zycia ,dlatego kilka złotych wydam na opłacenie paczki do Lidzi ,bo CIOCIA KAMARI tez pojedzie po Kuki za swoje pieniazki i ją do mnie przywiezie za "dziękuję" :ok: a pieniazki od marysieki pójda na tacki dla Kuki i Rumcia :)

Nie wiem co napisać,no,jestem wzruszona bardzo...Kukisiu trzymaj sie i niedługo sie zobaczymy :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 29, 2012 9:30 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

witaj malutka ,jak tam ?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 29, 2012 9:47 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Dla Bożenki i Kuki najserdeczniejsze myśli.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lip 29, 2012 9:52 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

MalgWroclaw pisze:Dla Bożenki i Kuki najserdeczniejsze myśli.

jak sobie pomyśle ,ze już za tydzień Kukisia obudzi się w innej sypialni niż obudziła się dzisiaj to mi się "gęba chacha" :P
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 29, 2012 23:46 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kukisia wczoraj i dzisiaj jest w dobrej kondycji, biega i tylko patrzy kiedy jedzonko bedzie. Dzisiaj wogole nie byla osliniona. Tak wlasnie z na jest, ciagle nas straszy. W srode jedziemy na badania. Oby wyniki byly nie najgorsze.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

[poprzednia][następna]