Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. Wyniki s. 22

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw lip 26, 2012 20:26 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Ponawiam pytanie - to są punkty czy lokaty :?:

joszko89 pisze:1) Zołza od Boo
2) Misia od magaaaa
3) Dorothy od KITA-RZESZÓW

1) Desperado od AprilRain
2) Morfeusz od dagmara-olga
3) Patyczek od iglatoo

FluszakPluszak pisze:Kandydaci:
3- Morfeusz od dagmara-olga
2- Kacper od EVA2406
1- Desperado od AprilRain

Kandydatki:
3- Zołza od Boo
2- Kicia.Yoda od kociamysza
1- Agata vel Zdzira od dagmara-olga
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 26, 2012 20:32 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kandydaci:
3pkt Kacper od EVA2406
2pkt Morf of dagmara-olga
1pkt Desperado od AprilRain

Kandydatki:
3pkt MISIA od magaaaa
2pkt Agata od dagmara-olga
1pkt Dorothy od KITA-RZESZÓW

ufff, łatwo nie było ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw lip 26, 2012 23:34 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Bianka 4
w razie watpliwosci czy ktos pisal pukty czy lokaty proponuje traktowac to jak punkty, jesli ktos myslal inaczej-to juz jego problem.

ja zaglosuje jutro o ile bede miala dostep do kompa, bo w moim mysza padla chyba calkiem.
ja sie chyba nie powinnam sprzetow elektronicznych lapac zadnych, bo wszystko dostaje wadliwe albo szybko sie psuje. Komorka szwankuje-wymienic nie chca mimo iz 3 razy byla serwisowana i znow nawala. Komp czesto sie buntuje, myszy zdychaja... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lip 27, 2012 8:33 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

3 punkty - Morfeusz nr 4
2 punkty - Blondyna nr 6
1 punkt - Kefir nr 3

3 punkty - Zołaza nr 7
2 punkty - Misia nr 8
1 punkt - Gabi nr 2

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 27, 2012 9:01 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

KANDYDATKI:
1 pkt. - Dorothy od KITA-RZESZÓW
2 pkt. - Kicia.Yoda od kociamysza
3 pkt. - MISIA od magaaaa

KANDYDACI:
1 pkt. - Morfeusz od dagmara.olga
2 pkt. - Kacper od EVA2406
3 pkt. - Desperado od AprilRain

Trudny wybór, wszystkie koty piękne :wink:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pt lip 27, 2012 9:30 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Gabi bardzo dziękuje za punkty. Szepnęła mi dzisiaj, że wszystkie kotki są wygrane, bo to wielkie szczęście trafić w dobre, kochające ręce, które tak troskliwie zajmą się koteczkiem, że szare kaczątko zmienia się w najpiękniejszego łabędzia na świecie.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt lip 27, 2012 9:50 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Dobra, no to jeszcze raz.

Kandydatki :
3 pkt Zołza od Boo
2 pkt Misia od magaaaa
1 pkt Dorothy od KITA-RZESZÓW

Kandydaci:
3 pkt Desperado od AprilRain
2 pkt Patyczek od iglatoo
1 pkt Morfeusz od dagmara-olga

Teraz jest ok? :oops:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt lip 27, 2012 12:14 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kandydatki :
3 pkt Agata od dagmara-olga
2 pkt Gabi od vega013
1 pkt Kicia.Yoda od kociamysza

Kandydaci:
3 pkt Morfeusz od dagmara-olga
2 pkt Kefir od dagmara-olga
1 pkt Kacper od EVA2406
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Pt lip 27, 2012 13:07 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

vega013 pisze:Gabi bardzo dziękuje za punkty. Szepnęła mi dzisiaj, że wszystkie kotki są wygrane, bo to wielkie szczęście trafić w dobre, kochające ręce, które tak troskliwie zajmą się koteczkiem, że szare kaczątko zmienia się w najpiękniejszego łabędzia na świecie.

:) Gabi to madra kicia, ma racje :)

Kociara82

Post » Pt lip 27, 2012 13:09 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

joszko89 pisze:
Teraz jest ok? :oops:

tak, jest ok, ale na przyszlosc pisz precyzyjniej i nie powtarzaj w razie czego swoich glosow, bo ktoras z osob podliczajacych moze 2 razy policzyc twoje glosy.

Kociara82

Post » Pt lip 27, 2012 13:40 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

no wiec pora na moje glosy...

Łabędzie

3 p Kacper nr1
- ogromna metamorfoza, wyc mi sie chce z rozpaczy jak widze jego zdjecia na rekach czlowieka, kota zmeczonego cierpieniem... ja bym sie juz dawno na jego miejscu poddala. Z reszta jak zobaczylam po raz pierwszy te zdjecia, to pomyslalam sobie, ze gdybym to ja trafila na takiego kota, to bym chyba powaznie rozwazyla eutanazje, nie wierzac, ze moze udac sie go uratowac. To jest idealny przyklad na to, ze cuda jednak sie zdarzaja, bo patrzac na jego fotki teraz nie dowierzam niemal, ze ten dawniej niemal konajacy juz na rekach ludzia kot to ten sam sympatyczny, okraglutki rudzielec cieszacy sie zyciem, kazda chwila... :1luvu:

2 p Desperado nr 7
- z daleka widac na pierwszych fotkach te wystajace kosci, kregoslup, zeberka... i ten pyszczek... Lzy sie same do oczu cisna. A teraz to bardzo przystojny kocurro :1luvu: Ktos najwyrazniej chcial, by koti zginal na tym moscie, a niech zobaczy teraz, jakie cudo wyroslo z niego i niech podziwia jego wielka wole zycia! :1luvu:

1 p Morfeusz nr 4
- za wydobycie z kota nieodpartego uroku osobistego, charakterystycznego dla wszystkich czarnuszkow :1luvu: cudny czarny labedz, kiedys bardzo zaniedbany, siersc szara a nie czarna, a teraz... pelnia szczescia. Niepelnosprawnosc, kalectwo?... jedyna pamiatka po "przeszlosci", ale kto by sie tym przejmowal :1luvu:

Łabędzice

3 p Gabi nr 2
- Ty zawsze bylas piekna i zawsze bedziesz :) Ten, kto cie wyrzucil na tej stacji jest glupkiem i idiota a Ty kocia ksiezniczka :1luvu:

2 p Agata nr 3
- zauroczyla mnie czarnulka :1luvu:

1 p Zolza nr 7
-ogromna metamorfoza od sporego cierpienia, nieszczescia, chorob po wspanialy Dom, milosc czlowieka na dobre i zle :1luvu:

wyroznienie:
Kicia.Yoda :1luvu: :1luvu: idealny przyklad przemiany z brzydkiego kaczatka w cudna labedzice :1luvu:

Kociara82

Post » Sob lip 28, 2012 11:24 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

czy jeszcze ktos ma ochote zaglosowac?

Kociara82

Post » Sob lip 28, 2012 12:00 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kociara82 pisze:czy jeszcze ktos ma ochote zaglosowac?

Ma!

Przystojniaki:
1 p merlok od merlok
2 p patyczek od ilgatto
3 p desperado od AprilRain

Ślicznotki:
1 p kicia krakowianka od mavi
2 p agata od dagmara_olga
3 p misia od magaa

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Sob lip 28, 2012 13:40 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Jako fundatorka nagród i upominków chcę poinformować,że wyjeżdżam na tydzień i mój brak odpowiedzi to absolutnie nie unikanie odpowiedzialnosci :wink:
Podam kolory szczurzaków, można sobie rezerwować .
Gdyby się okazało,że jakiś kolor został już zajęty lub obdarowany kot lubi inny, proszę śmiało mówić - dorobię.
Szczurzaki ( kolor ciałka + dodatki):
1.pomarańczowy + ciemnoniebieski
2.żółty + ciemnoniebieski
3.czerwony ( baranek) + szary
4. czerwony + szara kratka -zarezerwowałam dla Kita Rzeszów :mrgreen: - będzie pasował do zamówionego zakładnika
5.ciemny łosoś + czarny
6.ciemny róż ( baranek) + jasny róż
7.jasny róż ( baranek ) + bordo
8.ciemnozielony ( baranek ) + żółty
9. ciemnozielony + jasnozielony
10. jasnozielony + ciemnozielony
11. ciemnoniebieski + jasnozielony
12. niebieski + ciemnoniebieski
13.zeberka + czerwony
14. gepardzi + pomarańczowy
15 różowy w wisienki + zielony i czerwony

lub wg potrzeby

natomiast jeśli chodzi o torby zakupowe dla Miss i Mistera - torba może być grafitowa lub piaskowa lub granatowa, a szczegóły=dodatki to już po powrocie uzgodnimy ze zwycięzcami edycji :kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 28, 2012 13:48 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Thorkatt pisze:Jako fundatorka nagród i upominków chcę poinformować,że wyjeżdżam na tydzień i mój brak odpowiedzi to absolutnie nie unikanie odpowiedzialnosci :wink:
Podam kolory szczurzaków, można sobie rezerwować .
Gdyby się okazało,że jakiś kolor został już zajęty lub obdarowany kot lubi inny, proszę śmiało mówić - dorobię.
Szczurzaki ( kolor ciałka + dodatki):
1.pomarańczowy + ciemnoniebieski
2.żółty + ciemnoniebieski
3.czerwony ( baranek) + szary
4. czerwony + szara kratka -zarezerwowałam dla Kita Rzeszów :mrgreen: - będzie pasował do zamówionego zakładnika
5.ciemny łosoś + czarny
6.ciemny róż ( baranek) + jasny róż
7.jasny róż ( baranek ) + bordo
8.ciemnozielony ( baranek ) + żółty
9. ciemnozielony + jasnozielony
10. jasnozielony + ciemnozielony
11. ciemnoniebieski + jasnozielony
12. niebieski + ciemnoniebieski
13.zeberka + czerwony
14. gepardzi + pomarańczowy
15 różowy w wisienki + zielony i czerwony

lub wg potrzeby

natomiast jeśli chodzi o torby zakupowe dla Miss i Mistera - torba może być grafitowa lub piaskowa lub granatowa, a szczegóły=dodatki to już po powrocie uzgodnimy ze zwycięzcami edycji :kotek:

Gabi prosi o ciemnozielonego baranka + żółty (nr 8 ).
Ostatnio edytowano Sob lip 28, 2012 14:44 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]