Może komuś czarna dziewczyneczka, Karolinka? Sama słodycz

Jak ktoś nie chce maluszka, to jest jeszcze Asta - nikt jej nie podrzucał, sama przyszła do przytuliska. Była bardzo głodna. Teraz jest już najedzona no i piękna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:vip pisze:Maryś, a wiadomo, czemu inne koty tak na niego reagują?
Nie, wiem, ale z tego co ostatnio czytam na wielu wątkach, to rasowe i w typie rasy powinny mieć oddzielny dom albo dom z innym rasowcem, bo z dachowcami się nie dogadują. Ale to tylko moje wolne wnioski na podstawie lektury forum. Może ktoś ma inne doświadczenia, bo ja na rasowych się wogóle nie znam i nigdy nie posiadałam.
A kiciuś śliczny, tylko taka sierotka
lidka02 pisze:kamari pisze:vip pisze:Maryś, a wiadomo, czemu inne koty tak na niego reagują?
Nie, wiem, ale z tego co ostatnio czytam na wielu wątkach, to rasowe i w typie rasy powinny mieć oddzielny dom albo dom z innym rasowcem, bo z dachowcami się nie dogadują. Ale to tylko moje wolne wnioski na podstawie lektury forum. Może ktoś ma inne doświadczenia, bo ja na rasowych się wogóle nie znam i nigdy nie posiadałam.
A kiciuś śliczny, tylko taka sierotka
Ja się nie zgodze że rasowce nie mogą być z dachowcami .Ja mam dwa persy z dachowcami i Lolek rudy pers z nimi takie szopki odpiernicza że jest z tego kupa śmiechu .Wszystko zależy od charakteru kota , za udaną adopcje![]()
![]()
EVA2406 pisze:Witaj Parosku
Czyli jeszcze dwa rudzielce do wzięcia
Komu, komu rude szczęście
Marysiu, jak z Twoją miłością, nie minęła jeszcze
ruda32 pisze:EVA2406 pisze:Witaj Parosku
Lidka02 szukała rudego dla kuzyna ale najpierw pytała się o te biedne ze Szczytna
EVA2406 pisze:ruda32 pisze:EVA2406 pisze:Witaj Parosku
Lidka02 szukała rudego dla kuzyna ale najpierw pytała się o te biedne ze Szczytna
One bardziej potrzebują, więc dobrze, że tam pytała. Poza tym tam chcą wychodzącego.
EVA2406 pisze:Witaj Parosku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102, puszatek i 91 gości