smarti pisze:no-to rzeczywiście dobrze..
a czemu u nas nie dostają?
bo nie ma tego ponoć w Polsce. Nie wiem jak to robią ale chyba sprowadzają z Czech.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:no-to rzeczywiście dobrze..
Gibutkowa pisze:smarti pisze:no-to rzeczywiście dobrze..
bo nie ma tego ponoć w Polsce. Nie wiem jak to robią ale chyba sprowadzają z Czech.
Marzenia11 pisze:Gibutkowa pisze:smarti pisze:no-to rzeczywiście dobrze..
surowicę? Z Czech? a nie można z krwi kota regularnie szczepionego bądź ozdrowieńca? Moja wetka tak robi.
gosiaa pisze:Marzenia11 pisze:Gibutkowa pisze:smarti pisze:no-to rzeczywiście dobrze..
surowicę? Z Czech? a nie można z krwi kota regularnie szczepionego bądź ozdrowieńca? Moja wetka tak robi.
Dla wszystkich maluchów w schronisku![]()
![]()
W Łodzi w schronie tez niestety masakra, okres wakacyjny jest najgorszy dla kotów
Marzenia11 pisze:ale ja przeciez nie myslałam o schroniskowym kocie jako dawcy!!!!na głowę jeszcze aż tak bardzo nie upadłam
tylko o nawiązaniu kontaktu albo z lecznic ą która taką surowicę "od kota" ma, czy z bankiem krwi itp... oczywiście o ile jest taka możliwośc.
Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:ale ja przeciez nie myslałam o schroniskowym kocie jako dawcy!!!!na głowę jeszcze aż tak bardzo nie upadłam
tylko o nawiązaniu kontaktu albo z lecznic ą która taką surowicę "od kota" ma, czy z bankiem krwi itp... oczywiście o ile jest taka możliwośc.
i wszystko jasne
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina i 751 gości