Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tak, tak wiem - doczytałam sięJaEwka pisze:No tylko ona miała jeszcze świerzba więc chcąc nie chcąc musiała dostać advocat
viris pisze:Czy ktoś jest w posiadaniu zdjęcia mordującej spojrzeniem vel Hrabiny? Ze schroniska takie miała.
dase pisze:Pół tej małej puszki Carny Ocean zjedzone![]()
Wody już 1/3 miseczki też wypiła
viris pisze:dase to i tak sporo je jak na takie zmiany, kciuki dalej trzymam za Was.
viris pisze:Gibutkowa - o to jeszcze inne zdjęcia sąAle ta Hrabinka wyładniała, mimo że dalej wszyscy mówią że zabija wzrokiem to różnica jest ogromna. Własnie przed chwilą się fryzowałyśmy - nie przepadamy za tym obie - mnie od razu wszystko swędzi, a Hrabina gada wtedy wielce niezadowolona - no ale trzeba wyglądać
dase pisze:Pół tej małej puszki Carny Ocean zjedzone![]()
Wody już 1/3 miseczki też wypiła
viris pisze:Tak, tak wiem - doczytałam sięJaEwka pisze:No tylko ona miała jeszcze świerzba więc chcąc nie chcąc musiała dostać advocattylko ja taki jestem typ człowieka, co sobie musi coś tam wtrącić
I tak mimowolnie wtrąciłam, że działa też frontline - i w razie co przypominam - że mamy go na stanie
Ale to głównie dla kociąt, bo to ten w sprayu - i na takie maluchy dobrze się wtedy wylicza
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 95 gości