Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moniunia pisze:Byliśmy dziś na kontroli.
Są ziarniniaki na/w wątrobie. Nie ma takiej poprawy, która nastrajałaby pozytywnie.
Musimy się poważnie zacząć liczyć z tym, że Leonek może sobie w każdej chwili zasnąć...ale kontynuujemy Cykloferon,
No po dzisiejszej wizycie mam jakby więcej kota, tzn przywitał mnie w drzwiach, okupował lodówkę,a już od kilku dni tylko spał, ale może to leki które dziś dostał.
W sobotę znów pojedziemy, tym razem zabierzemy brata, żeby go dokładnie przebadać.
Moniunia pisze:podawać hepatil ? jak dawkować? ta moja Bida wazy niecałe pół kilograma.....
Moniunia pisze:podawać hepatil ? jak dawkować? ta moja Bida wazy niecałe pół kilograma.....
Gibutkowa pisze:Zosia jest niewidoma, ma kilkanaście lat. Od wczoraj jest w TDT, w schronisku nie chciała jeść i była przerażona, w domu zaczęła jeść mokre i się miziać. Dwa razy nie trafiła do kuwetki (na początku bo nie umiała znaleźć) ale jak już znalazła to sika do kuwety. Zosia ma niewydolność nerek (mocznik 300, kreatynina 5) a dziś miała robione testy i wyszła białaczkaZosia od początku pobytu w schronisku malutko jadła i była bardzo zestresowana (siedziała tylko w izolatce w klatce bez innych kotów). Ostatnie dni już nic nie chciała jeść. Wczoraj wieczorem trafiła do TDT, zjadła pół puszki mokrej karmy, dziś też już jadła puszki. Waży 2,5kg. Zosia może zostać w TDT do 5 sierpnia.
JaEwka pisze:Zosia przez cały pobyt w schronisku dostała jedna kroplówkę! jak wczoraj zabrałam dase do weta z Zosią to ledwo stała na nogach - po kroplówce od razu się ożywiła. Je i pije już normalnie.
Każda rada jest na wagę złota ponieważ wszyscy nasi zaufani weci są na urlopach![]()
Na razie wiem tyle ze na pewno białaczki nie ruszymy dopóki są tak wysokie wyniki nerkowe.
JaEwka pisze:Tylko ona jest białaczkowo nerkowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], nfd i 84 gości