Marzenia11 pisze:Napiszcie do Aga&Iskierka&Lady (mam nadzieję, że nie pokręciłam) - pomaga w łączonych transportach, właśnie z południa Polski. To ona pomogła w transporcie Snikersa
Dzięki napiszę do niej.
Trochę pokręciłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Napiszcie do Aga&Iskierka&Lady (mam nadzieję, że nie pokręciłam) - pomaga w łączonych transportach, właśnie z południa Polski. To ona pomogła w transporcie Snikersa
meksykanka pisze:Jest jeszcze jedna sprawa. Skoro Maciuś zostanie zabrany ze schroniska i pojedzie transportem łączonym musi mieć wcześniej przegląd u weta.
meksykanka pisze:Asiu, my nie wiemy w jakim on jest stanie. Niestety wszystkie DT,które staram się wspierać mają bardzo ciężką sytuację...To bardzo zły czas.
Badania moim zdaniem są konieczne.
Może pani się dorzuci.
A jak nie to zaraz napiszę na wątku.
Mogę zmienić tytuł, że zbieramy np. po 5 zł na przegląd Maciusia.
horacy 7 pisze:Myślę ,że podstawowe pytanie to takie czy pani ma innego kota czy koty?
joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:Myślę ,że podstawowe pytanie to takie czy pani ma innego kota czy koty?
Jednego na pewno.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:Myślę ,że podstawowe pytanie to takie czy pani ma innego kota czy koty?
Jednego na pewno.
To dlatego ważne jest czy kobita zdaje sobie sprawę ,że kot ze schroniska może przenieść coś jej kotu.Czy ma gdzie na początku koty odizolować.Czy myślała o testach ew. czy nie potrzebuje ich ?
puszatek pisze::ok: Maciusiu, widać światełko w tunelu................................................................
puszatek pisze:dziewczyny...a może by się wprost zapytać p. Żanety co o tym wszystkim myśli![]()
gdybym miała jednego czy dwa koty, Maciuś byłby u mnie już na początku wątku i nie czekałabym na przegląd u weta bo zrobiłabym to sama
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 146 gości