Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Co zrobilas PYsi?
anulka111 pisze:Co Ci zrobila- ja Smakusi nie ruszam ,jak nie chce
tosiula pisze:właśnie nie mogłam spać, od drugiej w nocy do prawie piątej oglądałam history HD dowiedziałam się wiele o wizytach kosmitów i stopniu obrażenia Pysi
Danusia pisze:tosiula pisze:właśnie nie mogłam spać, od drugiej w nocy do prawie piątej oglądałam history HD dowiedziałam się wiele o wizytach kosmitów i stopniu obrażenia Pysi
Zapamiętaj sobie,że jak Ty nie możesz spać ,to pzrynajmniej innym na to pozwól
![]()
a szczegolnie mojej ukochanej Pysi![]()
![]()
![]()
Na History jest o kosmitach? Wow , musze moim chłopakom o tym powiedziec , uwielbiaja takie programy
anulka111 pisze:U mnie jak podchodze do Smakusi to po wyrazie pyszczka widac ,czy ja dotknac ,czy nie- jak ma ochote na dytykanie to nadstawia tylek,grzbiecik lub podbrodek do miziania, jak nie to ma wyraz obrzydzenia na pyszczku jak podchodze- mam ksiezniczke i tyle
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:właśnie nie mogłam spać, od drugiej w nocy do prawie piątej oglądałam history HD dowiedziałam się wiele o wizytach kosmitów i stopniu obrażenia Pysi
![]()
![]()
![]()
Na History jest o kosmitach? Wow , musze moim chłopakom o tym powiedziec , uwielbiaja takie programy
A czemu jak ja śpię, a Pysia nie to może mnie budzić? Wtedy nikt nie jest oburzony![]()
Jest o kosmitach, nawet ciekawie i logicznie zbudowane, ale na history hd, na zwykłym nie trafiłam. Jest co niedzielę wieczorem i w tygodniu powtórki, jak to u nich z reguły.![]()
Idę do domu, jest tak gorąco ze nawet iść się nie chce
tosiula pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Ale sesję foto mieliście.
Ja tam nie lubię pozować do fotek, jak widzę aparat to zwiewam.
Haker
Haksio wiaterek
Czarna magia - potrafi zniknąć![]()
Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:właśnie nie mogłam spać, od drugiej w nocy do prawie piątej oglądałam history HD dowiedziałam się wiele o wizytach kosmitów i stopniu obrażenia Pysi
![]()
![]()
![]()
A czemu jak ja śpię, a Pysia nie to może mnie budzić? Wtedy nikt nie jest oburzony![]()
Jest o kosmitach, nawet ciekawie i logicznie zbudowane, ale na history hd, na zwykłym nie trafiłam. Jest co niedzielę wieczorem i w tygodniu powtórki, jak to u nich z reguły.![]()
Idę do domu, jest tak gorąco ze nawet iść się nie chce
mam history HD , więc znajdę .
Koty rządzą sie swoimi prawami i nic nam do tego, w końcu to my u nich mieszakmy , a nie one u nas
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Ale sesję foto mieliście.
Ja tam nie lubię pozować do fotek, jak widzę aparat to zwiewam.
Haker
Haksio wiaterek
Czarna magia - potrafi zniknąć![]()
Jak każdy czarny kot
tosiula pisze:W nocy nawet moje rudasy są czarne
Hannah12 pisze:tosiula pisze:W nocy nawet moje rudasy są czarne
Nie możliwe, tylko czarny kot w nocy jest niewidoczny, tylko oczy jak ich nie przymruży go zdradzają.
Haker czarna pantera![]()
PS. Pysia (moja) nam mnie cały czas fuczy, ale ja się nie przejmuję.
H
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości