Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 23, 2012 18:28 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Kochana, doszedł przelew?
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pon lip 23, 2012 18:38 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Tak, dotarło 55zł, bardzo bardzo dziękuję.
Zamawiłam właśnie 11 saszetek intetsinala, bo jest bardzo potrzebny
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lip 23, 2012 18:39 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

super, cieszę się.
Oby coś z bazarku jeszcze zeszło, to przekażę chętnie.

Zireael666

Post » Pon lip 23, 2012 18:47 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Dziękujemy! Przepraszam, że taka cisza, że jestem oszczędna w słowach i "kocich relacjach" trochę mnie zdołowała kicia po wypadku, do tego maluchy, nie mogą wyjść na prostą, problemy z karmieniem w Brwinowie, udziela się potem człowiekowi.
Mój Boluś, synuś Afatimy też odchorowuje ostatnią operację, znowu na głowie są zmiany skórne ( duże krwiste , rany, strupy) ale już powoli przysycha.
Nasz Rudi również kila dni temu odchorowywał zabieg usuwania zębów, znowu zaczęły ropieć wszystkie pazurki i znowu były rany na skórze, bardzo brzydkie i wyłysienia.
Jak widać, nie można narzekać na nudę, koty nie pozwolą.

Anna Rylska

Post » Pon lip 23, 2012 18:55 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Rzeczywiście, za dużo jak na jedną osobę :( kiedyś wreszcie musi być lepiej i tego się Aniu trzymaj :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon lip 23, 2012 22:31 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Czy mógłby ktoś nam pomóc osobiście z ogłoszeniami?

Anna Rylska

Post » Wto lip 24, 2012 9:45 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:Czy mógłby ktoś nam pomóc osobiście z ogłoszeniami?

bardzo proszę o pomoc

Anna Rylska

Post » Wto lip 24, 2012 10:08 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:
Anna Rylska pisze:Czy mógłby ktoś nam pomóc osobiście z ogłoszeniami?

bardzo proszę o pomoc

nie mogę osobiście ale mogę wykupić dwa pakiety duże albo trzy małe u catangel ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto lip 24, 2012 10:10 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Dziękuję a czy ktoś inny też robi? nie wiesz? żeby nie czekać długo

Anna Rylska

Post » Wto lip 24, 2012 11:11 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:Dziękuję a czy ktoś inny też robi? nie wiesz? żeby nie czekać długo

nie wiem czy ktoś inny też robi miałam tylko to zapisane, czyli trzy małe (50 ogł) czy 2 duże ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto lip 24, 2012 12:12 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Jeśli ktoś może pomóc teraz z ogłoszeniami będe ogromnie wdzięczna, czas oczekiwania na płatne to aż 2 tygodnie

Anna Rylska

Post » Wto lip 24, 2012 14:48 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Aniu tu dziewczyna robiła ogłoszenia viewtopic.php?f=20&t=143222 po 5 zł za 15 portali, co prawda bazarek skończony, ale może by ją poprosić :roll:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Wto lip 24, 2012 17:25 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Dziękuję.
Kochani czy może ktoś jeszcze pomóc w tej sprawie? potrzebuje ogłoszeń dla więcej niż dla 3 kociaków, tych które już względnie wyglądać będą na zdjęciach. Za jakiś czas będa potrzebne kolejne ogłoszenia - 3 kociaki mam chore, w dość ciężkim stanie, na kroplówkach, nie jedzące, na razie nie nadają się do zdjęć nawet :(

Nadal bardzo potrzebny jest dom tymczasowy dla połamanej kotki. Liczę na cud ... Mała potrzebuje convalescenta i intestinala, bardzo. Wygląda już lepiej . W sumie prawda jest taka, że karma jest potrzebna dla wszystkich małych bączków ... zaplanowane finanse do 15 sierpnia trzeba było wydać na diagnostykę kitki po wypadku ....

Anna Rylska

Post » Śro lip 25, 2012 17:37 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

Anna Rylska pisze:Dziękuję.
Kochani czy może ktoś jeszcze pomóc w tej sprawie? potrzebuje ogłoszeń dla więcej niż dla 3 kociaków, tych które już względnie wyglądać będą na zdjęciach. Za jakiś czas będa potrzebne kolejne ogłoszenia - 3 kociaki mam chore, w dość ciężkim stanie, na kroplówkach, nie jedzące, na razie nie nadają się do zdjęć nawet :(

Nadal bardzo potrzebny jest dom tymczasowy dla połamanej kotki. Liczę na cud ... Mała potrzebuje convalescenta i intestinala, bardzo. Wygląda już lepiej . W sumie prawda jest taka, że karma jest potrzebna dla wszystkich małych bączków ... zaplanowane finanse do 15 sierpnia trzeba było wydać na diagnostykę kitki po wypadku ....

:?:
Obrazek

ametyst55

Post » Czw lip 26, 2012 9:51 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Dużo kociąt. Prosimy o pomoc, k

przypomnę bazarek dwójkowy: viewtopic.php?f=20&t=143805

Zireael666

[poprzednia][następna]