Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. Wyniki s. 22

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 24, 2012 9:53 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kandydaci:
1pkt nr 7 Desperado od AprilRain
2pkt nr 3 Kefir od dagmara-olga
3pkt nr 1 Kacper od EVA2406
Kandydatki:
1pkt nr 2 Gabi od vega013
2pkt nr 7 Zołza od Boo
3pkt nr 5 Dorothy od KITA-RZESZÓW

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Wto lip 24, 2012 10:02 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Misia... rzeczywiście cudowna przemiana!!!! :1luvu:

Machina do głosowania ruszyła, żebyś wczoraj... Ale zobaczymy co na to Kociara i inni
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto lip 24, 2012 10:06 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

MISTER:

3 punkty: nr 7 Desperado od AprilRain
2 punkty: nr 1 Kacper od EVA2406
1 punkt: nr 6 Kocurro Blondyna od ewa_mrau

MISS:

3 punkty: nr 6. Kicia.Yoda od kociamysza
2 punkty: nr 5 Dorothy od KITA-RZESZÓW
1 punkt: nr 7. Zołza od Boo
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lip 24, 2012 10:09 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

bakakaj pisze:
magaaaa pisze:to marzec 2012:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MOŻNA JESZCZE ZGLOSIĆ MISIĘ?

O matko przenajświętsza 8O 8O 8O Co jej było?

Przejrzałam już pobieżnie wątek Misi. Radykalna metamorfoza :ok: Na pewno nieźle by namieszała w tej edycji.
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Wto lip 24, 2012 10:10 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

dopiszmy - może kto zagłosował - niech już nie zmienia głosów ale ona NA PEWNO i tak zgarnie sporo - dopiszmy, co?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lip 24, 2012 13:00 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

dagmara-olga pisze:dopiszmy - może kto zagłosował - niech już nie zmienia głosów ale ona NA PEWNO i tak zgarnie sporo - dopiszmy, co?

Mam SMSa od Kociary82, która nie może dostać się do netu. Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, to Kociara zgadza się na dodanie Misi na warunkach podanych przez dagmarę-olgę.

Powodzenia Misiu :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lip 24, 2012 13:08 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Jestem za :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lip 24, 2012 13:23 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

ja również jest za :ok: :1luvu: :kotek:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Wto lip 24, 2012 13:39 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

To ja zagłosuję, zanim Misia pojawi się oficjalnie na liście, bo wtedy będę miała jeszcze większy mętlik w głowie. I tak jest już mi bardzo trudno dokonać wyboru, zwłaszcza jeśli chodzi o panny, bo każda z kandydatek ujęła mnie czymś innym. Kicia.Yoda przeszła moim zdaniem najwspanialszą metamorfozę, historia Gabi wzruszyła mnie najbardziej, a pręgowana Dorothy przypomina mi trochę moją kochaną Marcelę, która mieszka u moich rodziców. Rysia ma rozbrajający wyraz pyszczka, Kicia Krakowianka jest dystyngowanie piękna, no a Zołza - wiadomo, czarnulki mają w sobie to COŚ. Najbliższa mojemu sercu jest oczywiście Agatka. Agata w ogóle jest dla mnie poza wszelką punktacją, dlatego postanowiłam przyznać jej TYLKO i AŻ wyróżnienie.

Reasumując:
KANDYDATKI
1 pkt - Gabi od vega013
2 pkt - Dorothy od KITA-RZESZÓW
3 pkt - Kicia.Yoda od kociamysza

wyróżnienie - Agata vel Zdzira od dagmara-olga :1luvu: :1luvu: :1luvu:

KANDYDACI
1 pkt - Desperado od AprilRain
2 pkt - Kacper od EVA2406
3 pkt - Morfeusz od dagmara-olga

wyróżnienie - Kocurro Blondyna od ewa_mrau
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Wto lip 24, 2012 14:08 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

dagmara-olga pisze:dopiszmy - może kto zagłosował - niech już nie zmienia głosów ale ona NA PEWNO i tak zgarnie sporo - dopiszmy, co?

Jasne że dopisać bidulkę! :ok:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto lip 24, 2012 14:11 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

vega013 pisze:

Mam SMSa od Kociary82, która nie może dostać się do netu. Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, to Kociara zgadza się na dodanie Misi na warunkach podanych przez dagmarę-olgę.

Powodzenia Misiu :ok:

Dzisiaj trochę pracowałam przy szczurzakach, bo ciałka to już sobie nacięłam w momencie, jak zgłaszałam propozycję upominków.
Liczę ciałka 8O a tu 14 i jeszcze jedno w wisienki zapasowe :ryk:
Czyli tak miało być :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto lip 24, 2012 15:31 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

KOCURKI
3 punkty: Desperado nr 7
2 punkty: Kocurro Blondyna nr 6
1 punkt: Patyczek nr 5

KOTECZKI
3 punkty: Agata vel Zdzira nr 3
2 punkty: Dorothy nr 5
1 punkt: Zołza nr 7
Obrazek

helusieq

Od: Pt sty 01, 2010 18:42

Post » Wto lip 24, 2012 15:40 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Misia :ok:

Tylko trzeba by było szybciutko ją w spisie kandydatek zamieścic, bo mało kto z głosujących czyta cały wątek, więc po prostu o niej nie wiedzą... :(
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto lip 24, 2012 16:25 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Zołzica bardzo dziękuje za punkciki a jeszcze bardziej za wszystkie miłe słowa pod jej adresem! :D
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lip 24, 2012 17:00 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

witajcie, mialam problemy z kompem jednym i drugim... dzis jeszcze zbuntowal sie net...

Dzieki, Haniu za przekazanie mojej wiadomosci, :1luvu: :piwa: nie mialam juz czasu resetowac rutera, bo musialam jechac cos pilnego zalatwic, wrocilam przed chwila.

Mysle, ze Misia przeszla spora metamorfoze, jej piekno gdzies bylo ukryte bardzo gleboko, a teraz wreszcie moze je pokazac :1luvu: Prosze tylko o jakies info/bio o niej, o jej metamorfozie i w mig ja umiescimy. Dagmara-olga :ok: zaproponowala bardzo rozsadny kompromis. Spiszmy sobie (osoby liczace glosy) kto juz glosowal, zeby pozniej nie bylo, ze ktos edytowal/usunal wczesniejszego posta, by od nowa zaglosowac.

Myslalam tez nad kategoria na nastepny miesiac.
Najblizsze 2 miesiace beda bez zmian, tak jak wczesniej planowalam:
sierpien - krowki i pingwinki
wrzesien - trikolorowo, szylkretkowo, rudzielce

Natomiast jesli chodzi o pazdziernik... to jeszcze sie okaze, bo pomyslow mam mnostwo, a jeszcze wasze propozycje do tego... to juz naprawde glowa boli od wyboru :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]