Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:Ja też na to spojrzałam i zrozumiałam odwrotnie niż Ty, ale może jestem stronnicza
Bianka 4 pisze:Rudy kociaku, czy dobrze rozumiem, że to są lokaty, a nie punkty? Jako jedna z liczących punkty, chciałabym to uściślić
mavi pisze:Serdeczne pozdrowienia dla Thorkatt i jej wszystkich futrzastych podopiecznych od Kici z Krakowa!
Tutaj też widać te moje plamki pod pachamiTrochę jestem "nie za bardzo w dobrym humorze" na tej fotce, ale ona była zrobiona w marcu, kiedy mi zafundowano siostrzyczkę.
Patrzyłam na nią z góry oraz z pewnom dezaprobatom.
Kicia K.
Thorkatt pisze:Tyle co wiem, żedo uszycia 7+ 7 szczurzaków![]()
ale jak głosować, to nie mam pojecia.\
Każda historia do popłakania
MIKUŚ pisze:Kocie Miss:
3 pkt - Dorothy od KITA-RZESZÓW
2 pkt - Rysia od isabell36
1 pkt - Zołza od Boo
Koci Missterowie:
3 pkt - Kocurro Blondyna od ewa_mrau
2 pkt - Kacper od EVA2406
1 pkt - Kefir od dagmara-olga
DOROTHY ZAWSZE BĘDĘ SERCEM Z TOBĄ![]()
Ten mały koci cud miał u mnie po prostu umrzeć w spokojuOtoczona miłością z najedzonym brzuszkiem.......
Dzięki Bogu żyje, ma wspaniałych Swoich DużychDzielnie walczyła o swoje kocie życie. Jest bardzo dzielna, groziła jej ŚLEPOTA. Dzięki pomocy takich ludzi jak Wy moi Drodzy forumowicze udało się ją uratować. Udało się zahamować procesy blokujące widzenie w gałce ocznej.
Dziękuję.![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuje wszystkim co dali szanse na życie Dorotce![]()
![]()
Bianka 4 pisze:Rudy kociaku, czy dobrze rozumiem, że to są lokaty, a nie punkty? Jako jedna z liczących punkty, chciałabym to uściślić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości