Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasia04051987 pisze:kurczaki potrzebuje dobre foto malych.....pwiem wam ze w tej CZELADZI to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzwoni i pytam z kim maja podpisana umowe odnosnieleczena chorych zwierzat tu kotow<u nas na lecznei bezdomnych miato wysnaczylo j
kies srodki jak i na sterylizacje>ona mowi ze nie ma takiego czegos jesli jest np.pies potracony to owszem natomiast koty sa uznane za wolno zyjace i ich sie nie leczy???!!!!!!!!!
MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:Co słychać u kociakow?
Dzwoniła do Ciebie ta dziewczyna z Fb w sprawie adopcji?
Czy ta jej chęć pomocy była tylko chwilowa?
dzwonila podalam jej umer do pani nawet zaproponowalam pomoc w transporcie bo jest z okolic gliwic
ale wczoraj ta pani dzwonila i mowi ze nikt nie dzwonil do niej to niewiem
no to super
wyslalam dzis smsa niemam odpowiedzi wiec uznaje ze juz nie aktualne
CatAngel pisze:Przepraszam bardzo ale Czeladź jest dobrym miastemDuzo sie poprawiło od kiedy zajmujemy sie zwierzakami na naszym terenie. Jesteś osobą nie mieszkająca w Czeladzi więc Tobie nie pomogą. Każdy mieszkaniec zwraca sie do swojego miasta w sprawie pomocy.(odnosnie karmy która w tym roku wejdzie na pomoc kotom-dostanie ja tylko osoba zameldowana w Czeladzi która opiekuje sie kotami po wypełnieniu papierów.
Ja jako mieszkanka Czeladzi nie mam problemu ze sterylizacją oraz leczeniem kotów-trwalo to trochę i nerwów też było (oczywiscie miasto w tym roku nie daje na leczenie-dopiero od przyszłego podobno-bo dopiero zaczęli sie tym wszystkim interesowac) ale znizki na leczenie zawsze mam(trzeba mieć dobrego weta)
CatAngel pisze:Spoko spokonapisałam tylko swoje zdanie
lepiej miasta w to nie mieszać
bo są zapewne i tacy na stołkach co mogą zaszkodzić.
Odnosnie kotow to cos ma sie zmienić (teraz zmieniło się to że dadzą jedzenie-tam gdzie jest wieksza ilość kotów(co może być oczywiście prze miasto sprawdzane) żeby nie było że ludzie oszukują.
Martyna do jakiego weta jeździsz? że masz juz 200zl długu ?
kasia04051987 pisze:to jakie jeszcze kociaki zostały i ile sztuk jeden tak??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości