Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:ja was czytam babole tylko nie pisam zawsze bo ja mam skleroze, wiesz w tym wieku juz nie ta pamięć
EVA2406 pisze:A mogę i ja tu przycupnąć?
kocurzyca41 pisze:Cześć Bożenko...Dziewczyny znowu nie jedzą...Udają głodne koty...Lecą za mną do kuchni ,patrzą co wyjmuję z lodówki...Jak coś włożę do misek to olewają...
vip pisze:Witam Renię i dziewczynki wieczornie.
Co słychać u ślicznych panienek...oprócz tego, że nie jedzą?
kocurzyca41 pisze:Marysia się chwaliła,że nauczy je jeść...Ja dochodzę do wniosku,że za mała konkurencja...Jak by było jeszcze ze cztery futra...może by jeść zaczęły...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Marysia się chwaliła,że nauczy je jeść...Ja dochodzę do wniosku,że za mała konkurencja...Jak by było jeszcze ze cztery futra...może by jeść zaczęły...
Widzisz Reniu? Dla dobra kotków powinnaś zaadoptować małe żrące dużo..
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Marysia się chwaliła,że nauczy je jeść...Ja dochodzę do wniosku,że za mała konkurencja...Jak by było jeszcze ze cztery futra...może by jeść zaczęły...
Widzisz Reniu? Dla dobra kotków powinnaś zaadoptować małe żrące dużo..
Ja to bardzo chętnie...Tylko moje mieszkanko jakoś mniej....I M.się burzy....,że ciągle kudły wszędzie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości