Stalam z daleka ,by jej nie wnerwiac.......ale inni robili roznie ,sporo osob fleszami jezdzilo kotom po oczach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja byłam, ale nie widziałam nigdy żeby kastrat wygrał BOB-aewagrz pisze:Owszem bo ta końcówka z Bobem kompletnie mnie zaskoczyłaNigdy nie byłam na wystawie gdzie kastrat doszedł do Boba, Tylko o tym słyszałam.
Gullis na ostatniej wystawie też akurat ten aparat foto jakoś nie przypadł do gustu
Pytasz o autora tortu czy solenizantkęanulka111 pisze:A ja sie chcialam upewnic ,czyjja wlasciwie odlotowy kawalek tortu jadlam
Tort byl bardzo smaczny wiec i o jedno i o drugie,bo jakos zdawalo mi sie ,ze oprocz Twej cory solenizantka byla chyba tez Avian?ewkaa pisze:Pytasz o autora tortu czy solenizantkęanulka111 pisze:A ja sie chcialam upewnic ,czyjja wlasciwie odlotowy kawalek tortu jadlam
tort był kupny
Solenizantką był moja siostraanulka111 pisze:Tort byl bardzo smaczny wiec i o jedno i o drugie,bo jakos zdawalo mi sie ,ze oprocz Twej cory solenizantka byla chyba tez Avian?ewkaa pisze:Pytasz o autora tortu czy solenizantkęanulka111 pisze:A ja sie chcialam upewnic ,czyjja wlasciwie odlotowy kawalek tortu jadlam
tort był kupny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości