Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 21, 2012 21:38 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:kret :?: :?:

Kochana kret mi jeszcze na drodze nie stanął bym go zwijała na kiciarnię w potrzebie niesienia mu pomocy.
Kret vel. Dziadzia to dzika-dzicz. To ojciec Bossa którego adoptowała mama Victora (Krzysia) oraz ojciec obecnie przebywających 2 maluchów na kociarni (Fredka /boks 1/ i Daniela/boks 2/).

Właśnie nadałam imię temu "chłopczykowi" mniej dzikiemu DANiEL :1luvu: Jest cudowny. Natomiast jego brat Fredek (wróbelek go ochrzciła) jest dziką dziczą jak Kret. :roll:
MIKUŚ

Post » Sob lip 21, 2012 21:41 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:kret :?: :?:

Kochana kret mi jeszcze na drodze nie stanął bym go zwijała na kiciarnię w potrzebie niesienia mu pomocy.
Kret vel. Dziadzia to dzika-dzicz. To ojciec Bossa którego adoptowała mama Victora (Krzysia) oraz ojciec obecnie przebywających 2 maluchów na kociarni (Fredka /boks 1/ i Daniela/boks 2/).

Właśnie nadałam imię temu "chłopczykowi" mniej dzikiemu DANiEL :1luvu: Jest cudowny. Natomiast jego brat Fredek (wróbelek go ochrzciła) jest dziką dziczą jak Kret. :roll:

o moj lobuz ma tak na imie :lol: a gdzie jest ta pizzeria? bo ja nie znam takiej nazwy wogole

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lip 21, 2012 21:59 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:o moj lobuz ma tak na imie :lol: a gdzie jest ta pizzeria? bo ja nie znam takiej nazwy wogole

Kompletnie nieśawiadomie go tak nazwałam, mam nadzieję że się nie obrazicie. To tylko mały koci Danielek :mrgreen: Jest uroczy, kochany, troszkę lękliwy, ale będzie z niego kociak :kotek:

A pizzeria kochana jest dokładnie 5 minut od kociarni w stronę mojej roboty :wink: Więc Pogoń.
MIKUŚ

Post » Sob lip 21, 2012 22:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:o moj lobuz ma tak na imie :lol: a gdzie jest ta pizzeria? bo ja nie znam takiej nazwy wogole

Kompletnie nieśawiadomie go tak nazwałam, mam nadzieję że się nie obrazicie. To tylko mały koci Danielek :mrgreen: Jest uroczy, kochany, troszkę lękliwy, ale będzie z niego kociak :kotek:

A pizzeria kochana jest dokładnie 5 minut od kociarni w stronę mojej roboty :wink: Więc Pogoń.

no co ty jest mi bardzo milo ze kocie ma imie mlodego a co do pizzeri to ja odpadam bo mlody mi tak daleko nie dojdzie...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie lip 22, 2012 6:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

zapomniałam powiedzieć, że w czwartek zostawiłam w skarbonce 20 zeta- 10 za torbe z martiki bazarku, 10 za torbe, ktorej nigdy nie wystawilam na bazarek :oops:

dla mnie 29 niestety odpada. w innym terminie- chetnie.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie lip 22, 2012 20:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Hidi bardzo dziękuję za schronisko :)
Mam nadzieję że się wkręcisz z Martą i ze mną 8)
Myślę że przypadnie Ci ktoś do gustu :wink:
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 9:47 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Elu - czy pastę możemy podrzucić mimo wszystko jutro? Marta późno wróci ze wsi i musiałaby specjalnie jechać po to na kociarnię, a jutro i tak się będziemy widzieć, więc wtedy było by to bardzo po drodze :lol:
Ja z kolei mam dziś dzień świra, mogę się nie wyrobić, a jeśli nawet to ew. w bardzo dużym pośpiechu i nie mam pojęcia o której.

Hidi - czy małą Princesskę możemy Tobie również jutro ją podrzucić? Powód ten sam, musiałabym ją na rowerze taszczyć. A tak jutro na spokojnie sesja zdjęciowa + przerzucenie z akademika Ilki do Ciebie na DT :)

Niestety nie mam auta, ale mój złoty rumak jest w stanie znieść wszystko, gorzej ze mną :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 9:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Elu - czy pastę możemy podrzucić mimo wszystko jutro? Marta późno wróci ze wsi i musiałaby specjalnie jechać po to na kociarnię, a jutro i tak się będziemy widzieć, więc wtedy było by to bardzo po drodze :lol:
Ja z kolei mam dziś dzień świra, mogę się nie wyrobić, a jeśli nawet to ew. w bardzo dużym pośpiechu i nie mam pojęcia o której.

Hidi - czy małą Princesskę możemy Tobie również jutro ją podrzucić? Powód ten sam, musiałabym ją na rowerze taszczyć. A tak jutro na spokojnie sesja zdjęciowa + przerzucenie z akademika Ilki do Ciebie na DT :)

Niestety nie mam auta, ale mój złoty rumak jest w stanie znieść wszystko, gorzej ze mną :mrgreen:

ok. jutro może być. tylko koniecznie zdjęcia do ogłoszeń (upierdliwa jestem), bo ja mam słaby aparat, a chciałabym ją jak najszybciej wyadoptować :twisted:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon lip 23, 2012 10:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:ok. jutro może być. tylko koniecznie zdjęcia do ogłoszeń (upierdliwa jestem), bo ja mam słaby aparat, a chciałabym ją jak najszybciej wyadoptować :twisted:

Dzięki, jeszcze koty na kociarni, dziś i jutro ostatni dzień leków :roll:
Ufff..........potem tylko immunodol jeszcze przez 10-14 dni by grzyba nie dostali i jakoś fajnie z tego wyszli.
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 11:01 Re: Cz VII

MIKUŚ pisze:
23.07 /pon/ marzena+mikuś+ Marta
24.07 /wt/ ........ VICTOR
25.07 /śr/ ........... SYLWIA
26.07 /czw/ ....... HIDI
27.07 /pt/ ........... ......
28.07 /sb/ ..... VICTOR
29.07/ndz/ ....... ..........

30.07 /pon/ ..... ......
31.07 /wt/ ...... VICTOR
01.08 /śr/ ...... ........
02. 08 /czw/ ...... HIDI
03.08 /pt/ ...... ......
04.08 /sb/ .......VICTOR
05.08 /ndz / ....... .........

Kto i kiedy może?
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 11:07 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

PRZYPOMINAM O SPOTKANIU !!

Ja w każdym bądź razie myślę bardziej o sobocie 28/07 tylko o której godzinie?

Czy ktoś przybędzie :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 11:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Tak, Basiu, może być jutro ta pasta. Dopiero około południa gad zamknął gębę i usnął na szafie. Nie wiem, co się z nim dzieje, ten wściek zaczął się gdzieś przed tygodniem i NASILA SIę. Już mu obiecałam, że jak mi znowu "pitnie", to go nie będę gonić, niech sobie idzie, jak mu żle. Jaka boska cisza.....

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon lip 23, 2012 19:53 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape pisze:Tak, Basiu, może być jutro ta pasta. Dopiero około południa gad zamknął gębę i usnął na szafie. Nie wiem, co się z nim dzieje, ten wściek zaczął się gdzieś przed tygodniem i NASILA SIę. Już mu obiecałam, że jak mi znowu "pitnie", to go nie będę gonić, niech sobie idzie, jak mu żle. Jaka boska cisza.....

Stan w jakim jest Cezar wynika chyba z tymczasowania malutkiej Luny i wypuszczania jej na "pokoje".Kurczę Elu jakbym wiedziała że sytuacja jest tak pod bramkowa to na bank przyjechałabym wcześniej do domu i podwiozła ci "uspakajacze".
Jutro będę u Ciebie ,zdzwonimy się wcześniej.Trzymaj się jakoś :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 23, 2012 21:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Spokojnie, Marta.... Dzisiejsze popołudnie i wieczór jest niemal idealnie. Może i noc będzie cicha.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon lip 23, 2012 21:40 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dorotka bierze udział w konkursie na Miss!!

Zapraszamy do głosowania 8)

viewtopic.php?f=20&t=143880
MIKUŚ

[poprzednia][następna]