Petka pisze:bozena640 pisze:Ja mam słabość do kotów z różowymi noskamiale one mnie nie lubią
Ciociu, ciociu ja Cię bardzo lubię i koffam.
Burbiś
Burbisiu
Ty masz złote serduszko

Moderator: Estraven
Petka pisze:bozena640 pisze:Ja mam słabość do kotów z różowymi noskamiale one mnie nie lubią
Ciociu, ciociu ja Cię bardzo lubię i koffam.
Burbiś
Ty masz złote serduszko

ewka63 pisze:bozena640 pisze:Tak jak Siśko mnie kocha to nikt nigdysam sobie mnie wybrał i rozkochał w sobie, rozumiemy się bez słów
![]()
Ja mam słabość do kotów z różowymi noskamiale one mnie nie lubią
To tak jak kiedyś sobie mnie wybrał Toluś...
Kochany Siśko

AnnAArczyK pisze:Te nasze kociaki różnie okazują swoje nielubienie![]()
Moja Kropka bardzo nie lubi pewnej pani B. (moja koleżanka obsesyjnie nie lubi zwierząt)
Kiedy ona przychodzi do mnie Kropka jej nie opuszcza, plącze się pod nogami od furtki do domu, kiedy pani B. siada w kuchni do stołu, kocia mordka rozkłada się na stole. wtedy zawsze padają te same słowa: "zabierz to paskudztwo ze stołu, niech na mnie nie patrzy ", wówczas Kropka sama przenosi się na krzesło...obok, koleżanka w tym momencie zaczyna wykonywać rękami dziwne ruchy, jakby chciała osobiście odgonić kicię, ale kropcia trwa na posterunku ...gdy już przygotuję kawkę dla gościa, przenosimy się ...całą trójką do salonuwtedy kocia rozkłada się na podłodze przy nogach pani B. Gdy się koleżanka zagotuje do czerwoności, kropka wstaje i wychodzi z domu...wraca gdy Pani B. już nie ma...
To jest taka tradycja Kropkowa...nikogo innego tak Kociątko nie traktuje
mądra Kropcia
i jakie ma wyczucie 
Karolek(ona) pisze:witamy i smutamy za Nelką
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:witamy i smutamy za Nelką
Witaj Cciociu z chłopakami![]()
![]()
![]()
Neluś [*] bryka szczęśliwa za TM

Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:witamy i smutamy za Nelką
Witaj Cciociu z chłopakami![]()
![]()
![]()
Neluś [*] bryka szczęśliwa za TM
sama czasem mam ochotę tam trafić przez ten nasz "parlament" i inne chuje muje ale mam dla kogo dalej egzystować - Filipus mój najukochańszy i moje dwa słodziaki kociaki Garf & Toto

Danusia pisze:same się nie przyznają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości