Kamari, toż tak ma połowa ludzkośc [no, może poza przuszczaniem słabszych do żłobu..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Większość ludzkości nie wie, ze może się wspiąć na Mount Everest, póki nie straci nogi.
Bardzo mnie gniewa skazywanie na straty niepełnosprawnych kotów. I uznawanie ich za gorsze lub biedniejsze.
A to inna sierota z naszego stada. Coco
Najszybsza kobieta świata. Malutka, ale tłucze bezproblemowo największe chojraki.
Ale... wiecznie się mizia i każe brać na rączki. Zaczepia łapką "no weź mnie przytul". Franca jednaBardzo jej nie lubimy
Bardzo.
pdbz pisze:kamari pisze:Większość ludzkości nie wie, ze może się wspiąć na Mount Everest, póki nie straci nogi.
Bardzo mnie gniewa skazywanie na straty niepełnosprawnych kotów. I uznawanie ich za gorsze lub biedniejsze.
A to inna sierota z naszego stada. Coco
Najszybsza kobieta świata. Malutka, ale tłucze bezproblemowo największe chojraki.
Ale... wiecznie się mizia i każe brać na rączki. Zaczepia łapką "no weź mnie przytul". Franca jednaBardzo jej nie lubimy
Bardzo.
Kochana Cocunia,widać na zdjęciu jaka jest szczęśliwa dzięki Tobie Mario.
Megana pisze:No bardzo przepraszam, ale z Brać to mam kawałek drogi do Siedlec!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 176 gości