Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 20, 2012 20:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Oj, cioteczki kochane, opuszczę Was chyba, bo mi sie wrzodzik odezwał żołądkowy :( .
I boli :( .
Musze sobie coś zapodać, bo nie wysiedzę.
Piszcie, kochane, korzystajcie z wątku do woli, ja sobie jutro doczytam.
Nie mam pojęcia, kiedy uda mi sie jutro wejść, do południa chciałam posprzątać, potem się umyś, potem Michalinę wykąpać, no a potem po córcię jadę :D .
Ale napewno wejdę choć na chwilę.
A tymczasem życze dobrej nocy :1luvu: :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lip 20, 2012 20:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:Oj, cioteczki kochane, opuszczę Was chyba, bo mi sie wrzodzik odezwał żołądkowy :( .
I boli :( .
Musze sobie coś zapodać, bo nie wysiedzę.
Piszcie, kochane, korzystajcie z wątku do woli, ja sobie jutro doczytam.
Nie mam pojęcia, kiedy uda mi sie jutro wejść, do południa chciałam posprzątać, potem się umyś, potem Michalinę wykąpać, no a potem po córcię jadę :D .
Ale napewno wejdę choć na chwilę.
A tymczasem życze dobrej nocy :1luvu: :1luvu: .

To życzę dużo siły na dzień jutrzejszy, co byś wykonała wszystko co masz zaplanowane i potem mogła cieszyć się córą :)
Spokojnej nocy

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt lip 20, 2012 20:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Paaa :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lip 20, 2012 21:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

No to ja będę oryginalna i inna, a co -strzelę qooopala
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lip 20, 2012 21:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Małgosia ... RATUNKU !!!!
Właśnie wróciłam z Warszawy .... Z JEŻEM ... :strach: :strach: tzn. jeż jest lubelski ... Z parkingu pod blokiem ... pchał się głupi prosto pod samochód ... łapy mam pokłute całe ... :evil: :evil: Mały jest, może wielkości dłoni ... siedzi w pudełku w łazience ... a ja nie wiem co mam zrobić ??? wypuścić z powrotem na ten parking? to zaraz go coś rozjedzie ... odnieść gdzieś dalej ?? ...A może do Zosina dostarczyć ... :mrgreen: :mrgreen: Masz namiary na tego człowieka od jeży, to może on coś doradzi...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lip 20, 2012 22:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Siem i ja witam.

Kasiu, tu namiary na ten ośrodek dla jeży:
tel. 505 140 960
E-mail: jerzy.gara@wp.pl
Strona internetowa: http://naszejeze.org

Goś, uściskaj córę! :kotek:

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt lip 20, 2012 23:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

No nareszcie nowy wątas :roll: Dopiero wróciłam do domu, więc sikam gdzie się da :mrgreen: doczytam jutro...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 20, 2012 23:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Gosiu, sikamy dużą gromadką, bo w dziewiątkę. :mrgreen:
Rosołku chińskiego na razie nie będzie....wykonanie wyroku odłożone. :D
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Sob lip 21, 2012 0:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Jestem z dużą.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 21, 2012 7:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Witam na szybko wszystkie cioteczki :D .
Witam na nowym wątku Fasolkę ze swoją Dużą, Bianeczkę, Martusię, Maję i Anię :D .

Kasiu, już niestety nie przeczytałam wczoraj Twojego postu, położyłam sie razem ze swoim wrzodem :? .
Ale widzę, że Martusia juz Ci dała kontakt do pana Jerzego.
Pewnie, jakby co, to przywieź do Zosina, bedzie sobie mieszkał w kojcu, Michaś i tak tam nie lubi.

Dziewczyny, ja dziś tak na chwilę, bo zaraz zabieram się za sprzątanie, trzeba dla córci wyporzadzić.
Pogoda frajerska, już trzeci dzień pada :evil: .
I zimno.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lip 21, 2012 7:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

dobry :)
u mnie za oknem tez lipa....
a miałam takie ładne plany...
choc plany były troche uwarunkowane alimentami, które jeszcze nie doszły niestety więc póki co muszę je odłozyć na przyszły tydzień....
eh....
spadam na zakupy i nad jakims obiadem pomyslec....
jest tak beznadziejnie, że nawet mi sie łóżka nie chce składać....
pomijam, że pod spód włazi Manius zeby sie przed Małolata schowac.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob lip 21, 2012 8:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Czy wszystkie duże muszą być takie smutne?
Fasolka, mała i smutna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 21, 2012 8:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Mnie też smutno, bo Dyzio się pochorował :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 21, 2012 8:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to zostałam "jeżową mamką" ... Małego trzeba odkarmić do około 0,5 kg i dopiero potem można wypuszczać ... Wczoraj w nocy przekarmiłam go i mi zas... :roll: cały brodzik ...

edit:idę szukać robali ... :twisted: :twisted: I mam go wyprowadzać na spacery .... :D :D
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob lip 21, 2012 9:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Różnymi zwierzami się opiekowalam, ale jeżem nie. :ok: trzymam. Niech rośnie.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]