Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 20, 2012 22:00 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Pozdrowienia od Zombisia. Zdjęcia można mu robić tylko jak śpi, inne nie wychodzą bo mały wciąż się rusza.

Zombiś odpoczywa..
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lip 20, 2012 22:03 przez Lacia, łącznie edytowano 1 raz

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Pt lip 20, 2012 22:02 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Zdjęcia z kolejnej drzemki chłopaków:
Obrazek

Obrazek

Lacia

Post » Pt lip 20, 2012 22:06 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Ale cudnie :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 20, 2012 22:14 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Kociaki widze przy prezentach spia :oops: dziekuje bardzo milo mi się zrobilo! Zombis bardzo urosl i wypieknial, az się lezka w oku kreci. Inni spisaliby go na straty, jestes wspaniala osoba Laciu ze dalas mu szanse na zycie ktorego tak bardzo pragnal , no i znow becze bo się wzruszylam- tak się ciesze widzac jaki jest szczesliwy, wogole nie przypomina już tego Zombiaka z 1szych zdjec
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt lip 20, 2012 22:16 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Śliczne kurczaki:)
A jak jego drugie oko?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lip 20, 2012 22:17 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Super zdjecia... super ze Zombis ma kumpli/kumpelki..

Rosnij duziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kociaku :1luvu:

Emigrantka

Od: Wto lip 10, 2012 20:04

Post » Pt lip 20, 2012 22:20 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Obrazek

heheh - rozpakuj i niech sie bawia a nie do zdjec ukladasz ;)

mam nadzieje ze sie dzeciako zabawki podobaja...

trzeba bedzie zombisiowi poszukac nowej myszki na sprezynie do mordowania - moze troche mocniejszej hehehe

Emigrantka

Post » Pt lip 20, 2012 22:28 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Emigrantka pisze:Obrazek

heheh - rozpakuj i niech sie bawia a nie do zdjec ukladasz ;)

mam nadzieje ze sie dzeciako zabawki podobaja...

trzeba bedzie zombisiowi poszukac nowej myszki na sprezynie do mordowania - moze troche mocniejszej hehehe

To od Ciebie te zabawki? Hehehe to wyslalysmy dokladnie takie same :) identyktos
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt lip 20, 2012 22:42 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Jeżeli chodzi o zabawki to Zombiś dostał ich bardzo duużo i wszystkich jeszcze nie rozpakowałam :lol:
Drugie oczko wygląda w miarę ok. Górna powieka już tak się nie zawija i nie podrażnia oka. Oczko jest przemywane i daje maść żeby je nawilżyć. Nic się z nim nie dzieje i oczko zostaje z Zombisiem :)
A myszkę sprężynkę naprawiłam. Co prawda jeszcze nie do końca ale niedługo będzie jak nowa :)

Poza tym chciałam wam przedstawić Upiorka. To moje dziecko, ma 8 lat i też jest niewidomy. Znalazłam go jak miał niecałe dwa tyg (nie załatwiał się sam i nie jadł normalnie). Teraz Upiór jest najwredniejszym i najbardziej rozpuszczonym kotem w okolicy :lol: Na filmiku Upiorek się bawi, ale tylko chwilę bo i mój Gapek przyszedł i zabawa i sę skończyła. (Upiorek bawi się tylko gdy innych kotów nie ma w pobliżu.
Pozwoliłam sobie dać Upiorkowi jedną Zombisiową, grzechoczącą kuleczkę..
https://www.youtube.com/my_videos_edit? ... Ev3-q_FpuY
Ostatnio edytowano Pt lip 20, 2012 22:49 przez Lacia, łącznie edytowano 1 raz

Lacia

Post » Pt lip 20, 2012 22:49 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Sprawdzałaś czy widzi cos na to oko. Bo nasz Kubus napewno widzi.
Potrafi biegac za laserkiem jak jest dobra bateria. Potrafi znaleźć coś na jasnej podłodze jak jest dobre światło.
Ale też czasem potrafi sie zagubić i czasem widać, że czemuś nbardzo mocno sie chce przyjrzeć bo sie boi.
Staram sie jak najmniej zmieniac, zeby miał wszystko znajome.
Kubus ma piękne oczka, nie widac jego ułomności. Pięknie wszystko się na zewnatrz wyleczyło ale długo corneregelem smarowałam.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lip 20, 2012 23:25 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Goyka pisze:
Emigrantka pisze:Obrazek

To od Ciebie te zabawki? Hehehe to wyslalysmy dokladnie takie same :) identyktos

myszki w panterke z kocia mietka i pileczke z ogonkiem z piorek plus pare innych.. heheheheh

no to faktycznei sie udalo podublowac hehehe

maluchom nie zaszkodzi, przeciez Zombis ma tak kumpliu/kumpelki to sie pobawia ;)

Emigrantka

Post » Pt lip 20, 2012 23:27 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Lacia - link do video Upiora nie dziala buuuuu

A przeciez zabawek nie bedziesz dzielic ktora czyja przy takiej kociarni tylko niech sie wszystkie bawia i maja frajde ;)

Emigrantka

Post » Pt lip 20, 2012 23:30 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

zNALAZLAM W PROFILU U cIEBIE FILMIK uPIORKA HEHEH

http://www.youtube.com/watch?v=mEv3-q_F ... ature=plcp

super sie chlopak nwie a jaki przystojniak :)

Emigrantka

Post » Pt lip 20, 2012 23:40 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

o to jakie slodkie :1luvu:

http://www.youtube.com/watch?v=5n2hFIvB ... ure=relmfu

kocia sierotka mame sobie chcial z Kangurka zrobic....

Kagurek to chlopak?

moj stay kot, Tiger, chlopak - zawsze chcial kocie sieroty karmic i sie ukadal jak kotka do karmienia...

2 lata temu musialam chlopaka uspic, mial rake nerek - 10 lat... mlody kot jeszcze byl... :(

Emigrantka

Post » Sob lip 21, 2012 8:19 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Cześć słodziaki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]