ODDAM W DOBRE RĘCE!!!! Elbląg

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 20, 2012 11:08 ODDAM W DOBRE RĘCE!!!! Elbląg

Cześć! Ziomki mówią na nas Grubcia , Skarpeta i Gacek.
Grubcia- bo jestem największą i najmocniej zbudowaną kotką w miocie. Najodważniejsza i wszędzie pierwsza. Od pieszczot, po prostu się rozpływam. Zawsze skora do swawoli. Oj, tak! Uwielbiam się bawić!
Lady Skarpetka- gdyż jestem kotką elegantką- istna kocia dama! Mam białe skarpetki, krawacik i wąsiki. Jestem spokojniejsza od rodzeństwa . Uwielbiam głaskanie, od niego zaraz włącza mi się mruczando- murmurando. Czy lubię zabawę? Tak, jak każda młoda dama!
Gacuś- ze względu na moją specyficzną urodę. A co tam, nie będę zgrywał skromniachy- po prostu macho ze mnie. Wiem jak rozpalić kobiece serca- spojrzę Ci w oczy, właduję się na kolana, liznę w policzek, mruknę i jesteś moja! Nasz rodzynek, to największy czaruś i miziak ze wszystkich, a do tego największy nicpoń.
Do oddania tylko w dobre ręce!
Kociaki urodziły się 30 kwietnia. Są odrobaczone- posiadają książeczki zdrowia. Potrafią korzystać z kuwety. Są milusińskie, słodziutkie i przyjaźnie nastawione do otoczenia. Mają naprawdę wspaniałe charaktery!!! Imiona są umowne- używamy ich dla odróżnienia kociaków, ale oczywiście można im nadać własne. Skąd mamy kocięta? Przygarnęliśmy ich mamę, a gdy chcieliśmy ją wysterylizować, okazało się, że była już z kocią niespodzianką w brzuszku :) Koteczki do odbioru od zaraz! Naprawdę zasługują na dobry dom! Zdjęcia kociaków: http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=405978
Poniżej zdjęcia Gacusia i Skarpetki- Grubcia znalazła nowy domek.
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lip 20, 2012 19:23 przez paulaoliwia, łącznie edytowano 2 razy

paulaoliwia

Od: Pt lip 20, 2012 10:42

Post » Pt lip 20, 2012 12:32 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

Tutaj wszyscy są już zakoceni na maxa i ciężko będzie Ci znaleźć dom dla kociaków.

Zrób im zdjęcia i ogłoszenia.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lip 20, 2012 13:05 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

Zrobiłam zdjęcia- dodałam w linku, nie umiem inaczej ich tutaj zamieścić. Ogłosiłam się w adopcjach oraz na naszej lokalnej gazecie internetowej, cały czas ogłaszam kociaki na nk i fb, znajomi udostępniają moje albumy, aby mi pomóc, nie wiem co mam jeszcze robić, a będę załamana, jeśli już tylko schronisko mi pozostanie... To jest ostatnie miejsce do jakiego bym chciała je oddać... Kociaki są tak cudowne, że zasługują na wspaniałe domy, a ja nie mam ani pieniędzy ani warunków aby tyle kotów trzymać w domu...

paulaoliwia

Post » Pt lip 20, 2012 13:19 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

Ależ mnie denerwuje w każdym wątku pisanie, że będzie ciężko znaleźć dom, bo tu wszyscy zakoceni :roll:
Przecież to jasne,że tu się szuka domu dla kotów - po to taki dział na forum jest, a osoba wystawiająca ogłoszenie po prostu pisze również tutaj łapiąc się każdej możliwości.
Gdybym miała do wydania kota, pierwsze ogłoszenie zamieściłabym właśnie tutaj. Tak zrobiłam z kotem znalezionym przez moją koleżankę i właśnie w ten sposób znalazł dom - przez to forum. A miał 2 lata. Kociaki łatwiej znajdują domy.
I nie zgodzę się, że tak ciężko tu znaleźć dom, wiele osób wchodzi właśnie na forum, by znaleźć pupila dla siebie i najczęściej kociaka. A zniechęcanie osoby do pisania tutaj co ma na celu? Po to to forum jest przecież. Najlepiej gdy dana osoba opisuje tu też kociaki, daje ich zdjęcia. WŁAŚNIE DZIĘKI TEMU będzie mogła łatwiej znaleźć dom.

TYM BARDZIEJ ogłoszenie oprócz innych miejsc powinno się znaleźć tutaj!

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Pt lip 20, 2012 13:22 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

ogloszenia a fb i na portalach :-) i napisz w tytule miejscowosć :-).

4 zdjecie = mistrzostwo :)

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Pt lip 20, 2012 14:11 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

olciak84 pisze:4 zdjecie = mistrzostwo :)

Jakie łobuzy. :D

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Pt lip 20, 2012 14:19 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

Ja dodam tylko, że szanse kociąt na przeżycie w schronisku są bliskie zeru :( Porób im ogłoszenia na gratce, gumtree, tablicy, cafeanimal, petworld. Koniecznie.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt lip 20, 2012 16:36 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

paulaoliwia, zerknij na ten wątek. Tam jest cała masa przykładów, linków itp. gdzie ogłaszać kociaki
viewtopic.php?f=1&t=120970
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lip 20, 2012 18:31 Re: ODDAM W DOBRE RĘCE!!!!

Jestem mega szczęśliwa, bo Grubcia poszła już do nowego domku, gdzie są już dwa kotki :) Widac było, że trafiła do typowych kociarzy i bedzie jej dobrze :D Tak więc jeszcze Gacuś i Skarpetka!

paulaoliwia