Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:maggia pisze:Ooo! Tylko jeden koteczek grubszy od mojej Polci!
Czyżby Fifulec![]()
Pysia też jest dorodna, powinna mieć raczej 4,5 kg, a ta grubaska za nic nie chce schudnąć. No właściwie zgubiła prawie pół kilo, co jest wielkim sukcesem. Cieszy mnie też waga Miki. Przez te pół roku ładnie nabrała ciałka
![]()
![]()
Tylko Fifek nie może utrzymać wagi. Co chwila mu leci w dół, a je jak smok i jest zdrowy. Może te upały się przyczyniły, że odrobinę zgubił. Nadgonimy
czarna.wdowa pisze:Bo koty to uosobienie zła![]()
Ostatnio spotkałam sie u 30 letniej kobiety z pytaniem czy nie boję się ze mi w nocy tętnicę przegryzą![]()
![]()
kalair pisze:No co.. a może przegryzą, i będzie mądry polak po szkodzie!?![]()
![]()
Bry!
maggia pisze:tosiula pisze:maggia pisze:Ooo! Tylko jeden koteczek grubszy od mojej Polci!
Czyżby Fifulec![]()
Pysia też jest dorodna, powinna mieć raczej 4,5 kg, a ta grubaska za nic nie chce schudnąć. No właściwie zgubiła prawie pół kilo, co jest wielkim sukcesem. Cieszy mnie też waga Miki. Przez te pół roku ładnie nabrała ciałka
![]()
![]()
Tylko Fifek nie może utrzymać wagi. Co chwila mu leci w dół, a je jak smok i jest zdrowy. Może te upały się przyczyniły, że odrobinę zgubił. Nadgonimy
Tak tylko Fifi![]()
Pola 6,5 kg, no ale ona jest sterydowiec.
tosiula pisze:kalair pisze:No co.. a może przegryzą, i będzie mądry polak po szkodzie!?![]()
![]()
Bry!
Bry, bryszerzysz demagogię
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:No co.. a może przegryzą, i będzie mądry polak po szkodzie!?![]()
![]()
Bry!
Bry, bryszerzysz demagogię
No w końcu trzeba być ostrożnym!![]()
kalair pisze:Ja tam Safola się boję, warczy na mnie.![]()
![]()
tosiula pisze:kalair pisze:Ja tam Safola się boję, warczy na mnie.![]()
![]()
co jej zabroniłaś?
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Ja tam Safola się boję, warczy na mnie.![]()
![]()
co jej zabroniłaś?
A takie tam..zrzucam czasem ze stolika..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Marmotka i 32 gości