Witam! Pakujemy się, opróżniamy pomieszczenia remontowe i dom Mrusi rano część rzeczy już wywiozłam, ogólnie jest bardzo zdziwione to moje kocisko - trzymajcie kciuki
a moi lubią remonty szczególnie Zdzisłąwa; uwielbia pomagać Loki lubi się przyglądac jak pan naprawia pralkę Mrusi współczujemy przeprowadzki i kciuki, żeby szybko się skończyło
Kurcze, od wczoraj na nowych śmieciach. Nie jest najgorzej, Mru je, pije, kuwetkuje - oby tak dalej! Aczkolwiek oczywiście dzisiaj jak wróciłam z pierwszej tury latania to schowała mi się tak, że jej nie mogłam znaleźć ale o tym więcej w poniedziałek. Teraz czekam w domu bo maja mi regipsy przywieźć. Strasznie w domu głupio bez kocicy...
Józia, sorki że trochę nie jestem na bieżąco - przeprowadzacie się na stałe?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cześć z wieczorka My właśnie w trakcie imprezki Remontu współczuję, właśnie kończę malowanie kuchni.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.