Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 20, 2012 9:12 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kupujemy książki!!!

2 nowe pozycje :D

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144105
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pt lip 20, 2012 23:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Epidemia pomału zostaje tłamszona!
Mam nadzieje że do poniedziałku już wszystkie koty dojdą do siebie. Jest nieźle, mogło by być lepiej.
Najważniejsze że wszyscy żyją, wszyscy dostają leki dzięki Waszej pomocy materialnej, każdy z osobna jest karmiony by sprawdzić apetyt.
Jak to przetrwamy to juz tylko do przodu, byle się nie trafiła jakaś sierota która Nas zbankrutuje :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt lip 20, 2012 23:57 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mała Luncia u Eliae na tymczasie zostala dziś zaszczepiona pierwszy raz w życiu i mała szczęściara juz za 6 dni jedzie do domu swojego docelowego :lol:
Luncia jest cudowna :) Piękna, kochana mega rozróba :mrgreen: Zapomniałam juz jak to mieć takie maleństwo, ale....Kira wkrótce mi przypomni :wink:
Mam nadzieję że będzie ok. :1luvu:

Mała Princesska na TDT (tymczasowy dom tymczasowy) u Ilki szuka pilnie DT (domu tymczasowego), gdzie będzie mogła spokojnie doczekać się Nowego domku. Ilka wyjechała na wakacje - koniecznie i pilnie [poszukiwany DT. Koteńka już wiele przeżyła. Najważniejsze że udało się ją wyciągnąć z tej patologii, gdzie 3 dni była bez jedzenia i karmienia )pozostawiona sama sobie) oraz bez leków :roll: Teraz jest już zdrowa, jutro będzie szczepiona. :1luvu:

KIrunia z dnia na dzień staje się coraz silniejsza. Oczko dochodzi pomału do siebie, bierze serie leków. Mam nadzieję że będzie piękna kocia pannicą. PP poszła w niepamięć, nie zostawiając większych uszczerbków na zdrowiu:) Martwi mnie tylko jej brzuszek i koniecznie musimy jej zrobić RTG !!!!
MA DZIURĘ MIĘDZY ŻEBRAMI DOŚĆ DUŻĄ. Boję się czy to nie jakaś wada genetyczna albo złamanie???
MIKUŚ

Post » Sob lip 21, 2012 7:40 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

OSTATNI DZIEŃ BAZARKU KSIĄŻKOWEGO!!!

NIE SPAĆ, NIE SPAĆ KSIĄŻKI KUPOWAĆ!!!

KASA POTRZEBNA NA GWAŁT :wink:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144105
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Sob lip 21, 2012 10:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A to dobre wieści (prawie wszystkie)! Super :ok:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Sob lip 21, 2012 10:59 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Wstępne wyniki bazaru dla "szczuro-maniaków"

Brązowy szczur nr 1 - Olciak84 15 zł
Brązowy szczur nr 2 - WeraW 20 zł

Niebieski szczur nr 1 - WeraW 20 zł
Niebieski szczur nr 2 - Faolitarna 25 zł

Jakby przenieść do szczurkowego wątku to bym dobiła brązowego szczurka do 20zł :oops:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Sob lip 21, 2012 13:46 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

LadyStardust pisze:Jakby przenieść do szczurkowego wątku to bym dobiła brązowego szczurka do 20zł :oops:

Tzn., że chciałabyś podbić cenę ? Mam tak zrobić?
MIKUŚ

Post » Sob lip 21, 2012 14:12 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Elpe bardzo dziękuję za paputki, wpisałam właśnie 20 zeta :1luvu:

Chociaż jestem przekonana że na kocim bazraku na jesień będą miały naprawdę wzięcie :ok:
MIKUŚ

Post » Sob lip 21, 2012 15:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Basiu, dzięki za miłe słowa. :D
Lalunia po szczepieniu ma się doskonale, jak na razie b.z. Mam nadzieję, że tak zostanie.
Dzwoniła dziś nowa pani Luny, wygląda na to, że dziewczynka dostanie dobry, troskliwy domek. :1luvu:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Sob lip 21, 2012 15:40 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A ten rudy kolorek nitki w paputkach, to moherek, powinny być cieplutkie.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Sob lip 21, 2012 18:11 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

no witam i co ja pacze 8O jakas epidemia :?: jak tam moj glucio :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lip 21, 2012 21:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:no witam i co ja pacze 8O jakas epidemia :?: jak tam moj glucio :?: :?:

Kobito epidemii pomału koniec dobiega. Myślę że sytuację można uznać za opanowaną :)
Wszyscy chorzy i Glutek również. NIestety jak epidemia to wszyscy chorują.
tą.
Jedyne co mnie zastanawia że Kret jest zdrowy tfuuu....tfuuu......!!!!!!!! Myślę że tylko jego dzikość w pełnej okazałości go chroni przed zarazą. Nie ma kontaktu z Nami, tylko z miskami i kuwetą. NIe kontaktuje się z innymi kotami, dodatkowo siedzi tylko i wyłącznie wyluzowany w transporerze.
MIKUŚ

Post » Sob lip 21, 2012 21:30 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Do kociarnianego stada dołączył kociak ok 3 miesięczny CZESIO 8)
Przywlokła go kingusiak, znajda ponoć z Czech 8O No i historia dość skomplikowana bo go sobie ludziska przywieźli i powiedzieli by sobie Kinga go wzięła bo jak nie to On go wyrzuca na dwór :? No i Kinga mimo poważnych problemów osobistych przygarnęła zwierza pod dach na minut parę. Ale z powodów rodzinnych chwilowo nie ma możliwości pobytu. Rozumiemy to doskonale :(
Bardzo mi przykro Kinga - tak jak pisałam Ja jestem kiepska w pocieszanie etc. Jedynie mogę powiedzieć że czas leczy rany.

Więć Mały Czesio jest w boksie nr 6.
MIKUŚ

Post » Sob lip 21, 2012 21:30 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:no witam i co ja pacze 8O jakas epidemia :?: jak tam moj glucio :?: :?:

Kobito epidemii pomału koniec dobiega. Myślę że sytuację można uznać za opanowaną :)
Wszyscy chorzy i Glutek również. NIestety jak epidemia to wszyscy chorują.
tą.
Jedyne co mnie zastanawia że Kret jest zdrowy tfuuu....tfuuu......!!!!!!!! Myślę że tylko jego dzikość w pełnej okazałości go chroni przed zarazą. Nie ma kontaktu z Nami, tylko z miskami i kuwetą. NIe kontaktuje się z innymi kotami, dodatkowo siedzi tylko i wyłącznie wyluzowany w transporerze.

kret :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lip 21, 2012 21:34 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mamy nową koleżankę do dyżurów. Zrobiłyśmy dziś mała rewolucje na kociarni 8)
Mam nadzieję że się spodoba :wink:

Nowa koleżanka ma na imię Marzena.

W ogóle moi Drodzy myślę że trzeba by się zacząć jakoś regularnie spotykać,np. raz w miesiącu.

Moja propozycja jest taka żeby pierwsze spotkanie zrobić 29 lipca w niedzielę ok. godz. 16 w Stonghangu przy pizzy.
Siąść, pogadać, przede wszystkim poznać się!!!!

Bardzo boli mnie fakt że prawie wszyscy znają mnie lub Martę a sami siebie nie znacie. Stwórzmy jakąś fajniejszą atmosferę. Spotkania będą odbywać się regularnie, wtedy wcześniej czy później wszyscy w końcu się poznamy :))))

CO WY NA TO??
MIKUŚ

[poprzednia][następna]