Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:za łuszy!
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:a co po ciemku nie trafisz na tron, przecież na wprost drzwi masz jak ja, zwykle jak mi się w kuchni pali to w WC nie zapalam
Trafiłam...W kuchni się akurat też nie paliło,bo korki wywaliło i tylko w pokoju zostało,bo tv nie zgasł...
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:a co po ciemku nie trafisz na tron, przecież na wprost drzwi masz jak ja, zwykle jak mi się w kuchni pali to w WC nie zapalam
Trafiłam...W kuchni się akurat też nie paliło,bo korki wywaliło i tylko w pokoju zostało,bo tv nie zgasł...
no ale ja miałam na myśli, żebyś w ogóle nie zapalała w wc to by korki nie wystrzeliły a ty byś sikała przy kuchennym świetle hyhy
Karolek(ona) pisze:Renia a ty zjarzysz do nas czy tez nas olewasz jak inni ??
fotki były rano
Karolek(ona) pisze:Renia a ty zjarzysz do nas czy tez nas olewasz jak inni ??
fotki były rano
kamari pisze:Karolek(ona) pisze:Renia a ty zjarzysz do nas czy tez nas olewasz jak inni ??
fotki były rano
Ja cię olewam, a co. Wolno mi![]()
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Karolek(ona) pisze:Renia a ty zjarzysz do nas czy tez nas olewasz jak inni ??
fotki były rano
Ja cię olewam, a co. Wolno mi![]()
Maryś...Ty mnie olewasz?....To się nie godzi....Siknij sobie kulturalnie,a nie ...zaraz olewam...A chociaż ciepłym moczem? Bo jak zimnym to już kompletna załamka....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 61 gości