Nic się nikomu nie pododba?... a tu tyle pięknych ciuszków... i te butki... sama bym się na cytrynowe i fioletowe skusiła, gdyby nie stopa w rozmiarze dużo za dużym...
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Ludziki, no co Wy?... nikomu bluzeczki na lato nie potrzebne?... ani takie ładne buciki?...
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
anetaa200 pisze:Jeszcze mam pytanie odnośnie satynowej bluzeczki nr 9 - jaki jest to rozmiar ?!
na metce jest rozmiar 42,ale ja bym powiedziała 40,42,44...w zaleznosci jak ja sobie sciagniesz w pasie.Ładnie wyglada na osobie "mniej biuściastej"mysle.Ja mam 112 i nie wygladam ładnie Bluzeczka jest bardzo miła i ładna...
szkoda jedynie, że tylko jedna licytująca się pojawiła...
anetaa200 - bardzo dziękuję